Meteoroloji'den kötü haber az önce geldi! 500 metreye kadar düştü: Harita üzerinden tek tek uyardı

Meteoroloji'den kötü haber az önce geldi! 500 metreye kadar düştü: Harita üzerinden tek tek uyardı

Son dakika haberi... Ağustos ayı ile birlikte sıcaklıklar hızla artmaya devam ederken son iki günde nemin hızla yükselmesi herkesi bunaltmış durumda. Tüm yurtta etkili olan Afrika sıcaklıkları ile termometreler 40 dereceye kadar ulaştı. Vatandaşlar 'Hava sıcaklıkları daha da artacak mı?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. 500 metreye kadar düştü! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, harita üzerinde tek tek uyardı. Bu gece yanmaya hazır olun!

Temmuz ayında etkili olan El Nino hava sistemi ile birlikte sıcaklıklar 40 dereceyi kadar ulaştı. Ağustos'un ilk haftasından etkisini gösteren Afrika sıcaklıkları tüm yurdu etkisi altına alırken vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? Sıcaklıklar artmaya devam edecek mi?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. 500 metreye kadar düştü! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, harita üzerinde paylaştı ve tek tek gösterdi. Bu gece adeta yanacağız! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN SON DAKİKA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, halen mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının, bu hafta ortasından itibaren, yurdun iç ve kuzey kesimlerinde de artarak, gelecek hafta başına kadar Ege ve Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu’da mevsim normallerinin 2 ila 4 derece, diğer bölgelerimizde ise 4 ila 8 derece üzerine çıkması bekleniyor. Akdeniz Bölgesi’nin kıyı kesiminde yüksek nemle birlikte hissedilen sıcakların daha fazla olacağı tahmin ediliyor.

hghghg-2023-08-04t111305-882.jpg

DEPREM BÖLGESİNDE YAŞAYANLAR DİKKAT

Rüzgarın Adıyaman, Kahramanmaraş ve Malatya çevrelerinde kuzeyli, Hatay çevrelerinde batı yönlerden kuvvetli(40-60 km / saat) olarak eseceği tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzlukları karşı(Ulaşımda aksamalar, Çadır uçması gibi) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

ÜNLÜ METEOROLOG UYARDI: BU GECEYE HAZIRLIKLI OLUN, 500 METEREYE KADAR DÜŞTÜ!

Sosyal medya paylaşımları ile milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilen ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, yeni bir son dakika uyarısında bulundu. Bu gece nemin oldukça artacağını belirten Ökten paylaşımında, "Nemli, ıslak bir gece bizi bekliyor. İstanbul'da bu gece, skew-t diyagramında görüldüğü üzere, iki çizgi (Yeşil ve Kırmızı) 950 hpa'da birleşiyor. Yani 500 metre üstümüzden nem bulutları geçecek." uyarısında bulundu.

b67.jpg

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

4 AĞUSTOS 2023 CUMA GÜNÜ

h1.png

5 AĞUSTOS 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h2.png

6 AĞUSTOS 2023 PAZAR GÜNÜ

h3.png

7 AĞUSTOS 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

h4.png

8 AĞUSTOS 2023 SALI GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN