Metin Gürcan’ın tahliyesine savcı itiraz etti

Metin Gürcan’ın tahliyesine savcı itiraz etti

Ankara 26. Ağır Ceza Mahkemesi’nin ‘askeri ve siyasi casusluk’ suçundan yargılanan DEVA Partisi kurucu üyesi Metin Gürcan hakkında verdiği tahliye kararına Cumhuriyet Savcısı itiraz etti.

Ankara 26. Ağır Ceza Mahkemesi, ‘askeri ve siyasi casusluk’ suçundan müebbet ve 35 yıla kadar hapis istemiyle tutuklu olarak yargılanan Metin Gürcan’ın bugün tahliyesine karar vermişti.

Cumhuriyet Savcısı, mahkemenin Gürcan hakkında verdiği tahliye kararına itiraz etti. Savcının itirazını, üst mahkeme olan Ankara 27. Ağır Ceza Mahkemesi karara bağlayacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN