MHP yine zincir marketleri suçladı: Hükümete karşı algı operasyonu yapıyorlar

MHP yine zincir marketleri suçladı: Hükümete karşı algı operasyonu yapıyorlar

Zincir market tartışmalarına MHP'den bir açıklama daha geldi. MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı da polemiğe dahil olurken "Her gün yeni zam, her gün etiket değişikliği doğru şeyler değil. İnsanlarımızda hem bıkkınlık yaratıyor. Algı oluşturulmak isteniyor" dedi.

'Zincir market' polemiği son bulmuyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'geniş kapsamlı soruşturma başlatılacak' sinyali ile start veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de BİM Market Zincirlerini FETÖ'cülük ile suçlaması üzerine alevlenen tartışmaya BİM İcra Kurulu Üyeli Galip Aykaç da katıldı. "Bizi terörist ilan edenlere söyleyeceklerimiz var" diyen Aykaç'a ertesi gün ise MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'dan tehdit ve hakaretler geldi.

BİM İcra Kurulu Üyeliği'nin yanında Gıda Perakendecileri Derneği Başkanı da olan Galip Aykaç, tüm bu yaşananların ardından istifasını sundu.

MHP AÇIKLAMALARINA DEVAM EDİYOR

Sürekli olan BİM yöneticilerine yönelik olarak ağır hakaretlerde bulunan MHP'li isimlerden yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak konu ile ilgili MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı konuştu. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda bütçe görüşmelerinde zincir marketlerin iktidara karşı operasyon yürüttüğünü iddia etti.

MHP'li Muharrem Varlı, "Elbette ki dar gelirli insanlarımızı korumak adına zincir marketlerin denetimi sıklaştırılmalıdır. Zincir marketlerin denetimi sıklaştırılmalıdır, bazı terör örgütleriyle bağlantıları var mıdır dediğimizde ses farklı yerlerden gelmeye başlıyor. Biz dar gelirlinin yanındaysak, dar gelirliyi korumak istiyorsak; belediyelerin, hükümetin, hepimizin birlikte gıda ile ilgili yapmış oldukları artışları kontrol etmemiz, bunun arkasında durmamız lazım" ifadelerini kullandı.

"ALGI OLUŞTURMAK İSTENİYOR"

MHP'li Varlı, "Her gün yeni zam, her gün etiket değişikliği doğru şeyler değil. İnsanlarımızda hem bıkkınlık yaratıyor, hem de insanlarımızın nefretini ve hükümete olan kızgınlığını artırıyor. Buran hükümete dolaylı etki yapılmak isteniyor. Algı oluşturulmak isteniyor. Bunun önüne geçmemiz lazım" şeklinde cümlelerini noktaladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN