MHP'li başkan yardımcısı sokak hayvanlarını hedef aldı: İtlaf edilsinler

MHP'li başkan yardımcısı sokak hayvanlarını hedef aldı: İtlaf edilsinler

Türkiye'de hayvanlara yönelik şiddet her geçen gün artarken MHP’li Anamur İlçe Başkanı Yardımcısı Mehmet Tuğrul, sosyal medya hesabından sokak hayvanlarını hedef alan bir paylaşım yaptı. Tuğrul'un paylaşımda "Tüm sokak köpekleri ya hayvan barınağına alınsın ya da itilaf edilsin. Üç beş insan düşmanı fanatik hayvan severlerin hatırı için insanlar tehlikeye atamayız. Bir insan öleceğine bütün sokak köpekleri ölsün." ifadelerini kullanması tepki çekti.

MHP’li Anamur İlçe Başkanı Yardımcısı Mehmet Tuğrul, sokak hayvanlarını hedef aldı. Tuğrul'un "Bir insan öleceğine bütün sokak köpekleri ölsün" ifadeleriyle paylaşım yapması sosyal medyada tepkiye neden oldu.

'TÜM SOKAK KÖPEKLERİ İTLAF EDİLSİN'

Tuğrul'un can dostlarımıza yönelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“10 yaşında çocuğu boynundan ısırarak öldüren, sokak köpeğini ve tüm sokak köpekleri ya hayvan barınağına alınsın ya da itilaf edilsin. Üç beş insan düşmanı fanatik hayvan severlerin hatırı için insanlar tehlikeye atamayız. Bir insan öleceğine bütün sokak köpekleri ölsün/İnsansever.”

basliksiz-1-kurtarildi-31-690x450.jpg
Mehmet Tuğrul

CHP’Lİ ANTMEN: HEPSİNİ YOK ETMEK İSTİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Alpay Antmen de MHP’li Tuğrul'un nefret söylemine tepki göstererek “Sokak hayvanı deyince işin içine hem köpek hem kediler giriyor. MHP’li belediye başkan yardımcısı hepsini yok etmek istiyor” ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (18)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
18 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN