Milyonlarca emekliye hafta sonu müjdesi! Bunu yapanların hesabına anında para yatacak... O banka resmen duyurdu

Milyonlarca emekliye hafta sonu müjdesi! Bunu yapanların hesabına anında para yatacak... O banka resmen duyurdu

Milyonlarca emekliye o bankadan hafta sonu müjdesi geldi. Dört gözle yeni yılda yapılacak zammı bekleyen emekli vatandaşlara maaş zammı öncesinde gelen ödeme müjdesi duyanları sevindirdi. Bu doğrultuda bu işlemi yapanların hesabına paraları anında yatacak. İşte konuya ilişkin detaylar…

Yapı Kredi bankası, emeklinin yüzünü güldürecek bir haberle gündeme geldi. Duyanların dikkatini çeken bir kampanya düzenleyen banka, promosyon ödemeleri ile alakalı yeni gelişmeleri paylaştı. Bu kapsamda maaşını Yapı Kredi bankasına taşıyanlar bu fırsattan yararlanacak.

yeni-proje-2-001.jpg

O TARİGLER ARASINDA TAŞIYAN TAŞIDI

Yapı Kredi, 1 Eylül - 31 Aralık 2023 tarihleri arasında emekli maaşını taşıyan müşterilerine emekli promosyon ödemesi yapacağını açıkladı. Banka konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emeklilerine özel hazırlamış olduğumuz “Emeklilik Paketi” avantajlarımızdan yararlanmak için emekli maaşınızı Yapı Kredi’den almanız yeterli!” İfadelerine yer verdi.

yeni-proje-1-002.jpg

9 BİN 500 LİRAYA KADAR ÖDEME

Nakit promosyon ödemesinin detayları belli olurken, maaşını 3 yıl kalma sözüyle Yapı Kredi’ye taşıyan emeklilere 9.500 liraya kadar ödeme yapılacak. Yapılacak ödemenin detayları banka tarafından şu şekilde paylaşıldı:

“Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 3.499 TL'ye kadarsa 4.500 TL; 3.500 TL-7.499 TL arasındaysa 5.250 TL; 7.500 TL- 9.999 TL arasındaysa 6.750 TL; 10.000 TL’ nin üzerindeyse 7.500 TL nakit promosyon ödenir”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN