Milyonlarca İşsiz İçin Kuralar Çekilmeye Başlandı! Sağlık Bakanlığı İşçi ve Memur Başvuru Sonuçları Açıklandı

Milyonlarca İşsiz İçin Kuralar Çekilmeye Başlandı! Sağlık Bakanlığı İşçi ve Memur Başvuru Sonuçları Açıklandı

Milyonlara işsizin İŞKUR üzerinden başvurduğu sonuçları tamamlandı. Başvuru kriterlerini tamamlayanlar için Sağlık Bakanlığı atama tarihi verdi. 10 bin işçi alımı yapacak olan Sağlık Bakanlığı, lise mezunu, ilk okul mezunları içinde uygun bölümler sundu. Çok sayıda işsizin başvuru yaptığı memur alımlarında sona gelindi. Atamaya hak kazanan kişiler kura yoluyla seçilecek. İşte Sağlık Bakanlığı işçi ve memur alım başvuru sonuç tarihi ve saati.

Senenin belirli dönemlerinde geçici ve sürekli işçi alımları yapan Sağlık Bakanlığı İŞKUR aracılığı ile çok sayıda bölüm için kontenjan açtı. Boş kontenjanlara milyonlarca işsiz başvuruda bulundu. İnternet üzerinden yapılan başvuru sonuçları ise tamamlandı. Sağlık Bakanlığı tarafından kura seçimi ile belirlenecek olan atamalar için gün ve saat verildi. İşte iş başvuru sonucunu bekleyenleri ilgilendiren o haber.

k.jpg

SAĞLIK BAKANLIĞI 10 BİN İŞÇİ ALIMINDA SONA GELDİ

Sağlık Bakanlığı tarafından açılan Temizlik hizmetleri, koruma ve güvenlik hizmetleri, bakım ve onarım hizmetleri, şoförlük hizmetleri ve klinik destek elemanı olarak açılan iş ilanlarına çok sayıda kişi başvuru yaptı. İŞKUR üzerinden tamamlanan başvurular için geri sayım başladı. Başvuru şartlarını karşılayanların noter kurası ile belirleneceği iş ilanları için Sağlık Bakanlığı kura tarihlerini açıkladı. İşte milyonlarca kişinin merakla beklediği atama sonucu yer ve tarihleri.

haber.jpg

BUGÜN ATAMA SONUÇLARI AÇIKLANIYOR

10 bin işçi alımının yapılacağı iş kolları için Sağlık Bakanlığı başvuru şartlarını ve başvuru sonuç tarihi açıklandı. Kura seçimiyle yapılacak olan 10 bin işçi alımı noter huzurunda yapılacak. Ankara'da yapılacak olan kura seçimi saat 6 Nisan tarihi bugün 09:00 - 18:00 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

KAZANAN ADAYLARA TEBLİGAT GÖNDERİLMEYECEK

Binlerce işçinin merak ettiği kura seçimleri bugün yapılacak. Kuraya dair merak edilen her şey Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde ilan yayınlanacak. Yazılı tebligat bekleyenler ise sadece belirlenen internet sitesi üzerinden kura tarihi, kura saati, atama sonuçlarına bakabilir.

BAŞVURU ŞARTLARINI YERİNE GETİRMEYENLERİN İŞLEMLERİ İPTAL EDİLECEK

Açılan iş ilanları için belirlenen özel şartlara uyan adaylar ve atananların yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunması durumunda atama işlemleri yapılmayacak ve başvuruları iptal edilecek. Bilmeyerek dahi yapılan yanıltıcı başvuruların işlemleri yok sayılacak. Bunun yanı sıra ataması yapılan adayların yerleştikleri kadroların belirlediği belgeleri teslim etmemesi durumunda da göreve başlama işlemleri başlatılmayacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN