Escobar'ın taktiğini kullandılar! Motosikletli şüpheliler kurşun yağdırdı, dehşet anları kamerada

Bir dönemin uyuşturucu kralı Pablo Escobar'ın motosiketli infaz yöntemi Türkiye'de son dönemde saldırganların en çok kullanılan taktik oldu. Bu yöntem son olarak İstanbul Güngören’de kullanıldı. Kaldırımda bekleyen iki kişi, motosikletli iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Bir kişinin yaralandığı saldırıda, şüpheliler olay yerinden hızla kaçtı. Dehşet anlarını bir iş yerinin güvenlik kamerası kaydetti.

Pablo Escobar'ın infaz yöntemi Türkiye'de son dönemde tırmanışa geçti. Ünlü uyuşturucu baronu Pablo Escobar, Kolombiya Adalet Bakanı'nı öldürmek amacıyla motosiklet kullanımını suikastçılara talimat olarak vermişti. Türkiye'de de öldürme yöntemi olarak motosikletli saldırılar tercih ediliyor.

Escobar'ın yönetimi son olarak İstanbul'un Güngören bölgesinde gerçekleştirildi. Korkunç olay 21 Mart Perşembe günü, Gençosman Mahallesi Atalay Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre; sokağın başındaki kaldırımda sohbet eden iki kişi, motosikletle gelen iki kişinin silahlı saldırısına uğradı.

yeni-proje-11.jpg

Saldırıda bir kişi yaralanırken motosikletli kişiler hızla olay yerinden kaçtı. Yaralı, çevrede bulunanlar tarafından otomobille hastaneye kaldırıldı. Polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

yeni-proje-9.jpg

SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Bir kişinin yaralandığı saldırı anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, motosikletle olay yerine gelen kasklı iki kişinin kaldırımda bekleyen iki kişiye silahla ateş ettiği görülüyor.

Saldırıda yaralanan kişi yere yığılırken saldırganlar hızla uzaklaşıyor.

yeni-proje-10.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir