MSB: 6'sı FETÖ mensubu 25 şüpheli yakalandı

MSB: 6'sı FETÖ mensubu 25 şüpheli yakalandı

Milli Savunma Bakanlığı yaptığı operasyonlara bir yenisini daha ekledi. Suriye ve İran'dan Türkiye'ye ve Yunanistan'a gitmeye çalışan terör örgütü mensuplarının yakalandığını belirtti. Bakanlık yaptığı açıklamada, "6'sı FETÖ, 4'ü PKK/KCK/PYD/YPG mensubu, 25 şüphelinin yakalandı" dedi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), yasa dışı yollarla Suriye ve İran'dan Türkiye'ye, Türkiye'den de Yunanistan'a geçmeye çalışan 6'sı FETÖ, 4'ü PKK/KCK/PYD/YPG mensubu, 25 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

'6'SI FETÖ MENSUBU 25 KİŞİ YAKALANDI'

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Suriye ve İran'dan ülkemize, ülkemizden de Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 25 şahıs, hudut birliklerimiz tarafından yakalandı. Yakalanan şahıslardan 6'sının FETÖ, 4'ünün PKK/KCK/PYD/YPG terör örgütü mensubu olduğu belirlendi" denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN