MSB: Bugün etkisiz hale getirilen terörist sayısı 7 oldu

MSB: Bugün etkisiz hale getirilen terörist sayısı 7 oldu

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, bugün Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinde etkisiz hâle getirilen terörist sayısının 7 olduğu bildirildi.

Bugün sabah saatlerinde Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan açıklamada Fırat Kalkanı bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.

Daha sonra Irak’ın kuzeyinde tespit edilen 2 PKK’lı terörist ve Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 3 PKK/YPG’li teröristin daha etkisiz hale getirildiği bildirildi. Böylece bugün Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinde etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 7 oldu.

FIRAT KALKANI'NDA 3 PKK'LI TERÖRİST DAHA ETKİSİZ HÂLE GETİRİLDİ

MSB'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Teröristleri hendeklere gömmeye devam ediyoruz! Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 3 PKK/YPG’li teröristi daha etkisiz hâle getirdi. Böylece Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinde etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 7 oldu."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN