MSB'den 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 107'nci yıldönümüne özel paylaşım

Milli Savunma Bakanlığı tarafından Twitter üzerinden yapılan paylaşımda, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 107'nci yıldönümü özel bir video ile kutlandı.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferine özel hazırlanan bu klip, günümüz ve geçmiş zamandaki görüntülerin harmanlanmasıyla oluşuyor.

VİDEO ŞEHİTLERİMİZİ ANARAK SON BULUYOR

Ayrıca klipte şu dizeler seslendiriliyor, "Çatlamış kupkuru bozkırlar üstü, bembeyaz at binmiş şehitler geçer. Al kanları sulamış toprağa düşmüş, nurlara bürünmüş melekler geçer. Miğferi tacıdır, cennetin şahıdır, özgürlüktür tek andı, vatansa aşkı. Eğilir önünde tekmil yüceler. Cümle sözler faydasız, kader sorgusuz. Kazası şanlı ki bir kurşun değer, o anda ruhları nura gark olur, al nuruyla boyanmış taç miğfer düşer. Son içtima tekmili alacak o an. Bayrağa gerek yok. Göğsünde al kan, yerin sorulacak Rabbin lütfuyla. İşte sana o an layık tek mekan. Yücelerdir yüceler" ve daha sonrasında bu güzel video şehitlerimizi anarak son buluyor.

MSB'DEN DUR YOLCU ŞİİRİ

Öte yandan MSB bu videoyu paylaşırken gönderisinde de 'dur yolcu' şiirini yazarak tekrardan Çanakkale'nin geçilemeyeceğini vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN