Muharrem İnce adaylıktan kimin lehine çekiliyor? Fatih Altaylı'ya açıkladı: Kimse beklemiyordu

Muharrem İnce adaylıktan kimin lehine çekiliyor? Fatih Altaylı'ya açıkladı: Kimse beklemiyordu

Milyonlarca kişinin beklediği Cumhurbaşkanlığı seçimleri 14 Mayıs'ta gerçekleşecek. Millet İttifakı'nın adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olurken Cumhur İttifakı'nın adayı ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmuş durumda. Fakat sürpriz bir isim daha adaylığını ilan etti. Adaylığını ilan eden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, ilk defa Fatih Altaylı'ya gerçekleri anlatı. Kimse bunu beklemiyordu! Muharrem İnce adaylıktan kimin lehine çekiliyor? İşte detaylar...

Kahramanmaraş'ta yaşanan depremler 11 ilde büyük yıkıma neden olurken deprem kentlerinde OHAL ilan edilmişti. Yaşanan deprem felaketinin ardından milyonlarca kişi 'Cumhurbaşkanlığı seçimleri iptal mi olacak?' sorusunu araştırmaya başladı. Beklenen haber ise geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçimlerin 14 Mayıs'ta gerçekleştireceğini duyurdu. Açıklamanın ardından gözler adaylara çevrilmiş durumda.

6'lı masanın adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olurken Cumhur İttifakı'nın adayı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Bir sürpriz isim de Memleket Partisi'nden geldi. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, seçimlerde aday olacağını duyurdu.

TROL ORDUSU DESTEKLİYOR!

Muharrem İnce'nin adaylığını ilan ettiikten sonra müthiş bir ivme yakalarken herkes bunun nedenini araştırmaya başladı. Fatih Altaylı, yazdığı köşe yazısında sosyal medyada kendisinin ve ‘Vole’ adlı bir spor hesabının yaptığı anketlerde Muharrem İnce’nin birinci sırada çıkmasına dikkat çekmişti.

İnce’ye AKP’li hesapların gaz verdiğini belirten Altaylı, bunların ‘sır’ olmadığını ve başlarında ‘aslan gibi’ diye tanımladığı ancak ismini vermediği bir trolün olduğunu belirtmişti.

gfgfgfgfgf-12.jpg

Bu trol hesapların son dönemlerde İnce’yi destekleyen tweet’ler attığını yazan Altaylı, "Bunu destekleyecek diğer unsurlar ve sokak röportajcıları da anında devreye giriyor. Sonuçta bir bölümü gerçek, bir bölümü sahte müthiş bir Muharrem İnce desteği ortaya çıkıyor." demişti.

MUHARREM İNCE ADAYLIKTAN KİMİN LEHİNE ÇEKİLİYOR?

Fatih Altaylı köşe yazısından sonra Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili önemli bilgiler paylaşan İnce, "Durum değerlendirmesi yapıyorum. Kemal Kılıçdaroğlu lehine çekilebilirim" diyerek herkesi şoke etti.

gfgfgfgf-66.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN