Muharrem İnce'den gazetecilere: Benimle konuştuktan sonra ilkokul çocuğuna dönüşüyorlar

Muharrem İnce'den gazetecilere: Benimle konuştuktan sonra ilkokul çocuğuna dönüşüyorlar

Gazeteciler İsmail Saymaz, Nevşin Mengü ve Fatih Portakal'la arasında geçen 'küsme' polemiğiyle gündeme gelen Memleket Partisi lideri Muharrem İnce 'Gazetecileri ikna etmeye çalışıyorum' dedi. İnce, "Yılmaz Özdil’in baskı sonucu işine son verilmesine susanlar, benimle konuştuktan sonra arkadaşını öğretmene şikayet eden ilkokul çocuğuna dönüşüyor" ifadelerini kaydetti.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce bot hesaplarla desteklendiğini iddia ederek gündeme getiren gazeteciler İsmail Saymaz, Nevşin Mengü ve Fatih Portakal'la polemik yaşamıştı.

Nevşin Mengü, Muharrem İnce'nin kendisini arayıp tepki gösterdiğini anlatmış Saymaz da "Bana da küstü ama neden, hangi aşamada küstü anlamadım" paylaşımını yapmıştı.

Fatih Portakal ise, YouTube kanalında yaptığı yayında, İnce'nin kendisini aradığını ve Twitter'daki cumhurbaşkanı anketinde adının yer almaması nedeniyle kendisine sitem ettiğini belirtmiş İnce'yi yayına davet ettiğini, ancak İnce'nin reddettiğini söyleyerek, "Bana işimi öğretiyor. Ben size işinizi öğretiyor muyum?" ifadelerini kullanmıştı.

Yaşananların ardından Genel Başkan İnce, gazetecilerle arasında geçen diyaloglarla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Gazetecileri ikna etmeye çalıştığını söyleyen İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gazetecileri siyasi pozisyon almak zorunda bıraktığını söyledi.

'GAZETECİLERİ İKNA ETMEYE ÇALIŞIYORUM'

İnce'nin paylaşımı şöyle:

Ben her medeni insan gibi gazetecilerle konuşmaya ve onları ikna etmeye çalışıyorum. Onlara hakaret etmiyor, onları tehdit etmiyorum. Yılmaz Özdil’in baskı sonucu işine son verilmesine susanlar, benimle konuştuktan sonra arkadaşını öğretmene şikayet eden ilkokul çocuğuna dönüşüyor. Erdoğan’ın bu ülkeye yaptığı en büyük kötülük, her cenahtan gazeteciyi siyasi pozisyon almak zorunda bırakmasıdır. Bunların hepsini aşacağız.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN