Mülteci tartışmasında seviye isyan ettirdi: Sen insan değilsin

Mülteci tartışmasında seviye isyan ettirdi: Sen insan değilsin

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Gaziantep'te yabancı uyruklu bir kişinin bir kadını kaçırmaya çalıştığını iddia etmişti. Özdağ'ın iddiasına ilişkin açıklama yapan İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, "Sen insan değilsin Ümit Özdağ" diye yanıt verdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, Gaziantep'te yabancı uyruklu bir kişinin bir kadını kaçırmaya çalıştığını iddia etmişti.

Özdağ'ın iddiasına göre kadının göre vatandaşlar tarafından kurtarılmasının ardından yabancı uyruklu şahıs tutuklandı.

Özdağ'ın iddialarına cevap veren İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ise "Sen insan değilsin Ümit Özdağ. Senin yalanların yüzünden dün Bolu'da parkta oturan dört masum bıçaklandı, biri de darp edildi! Senin yatacak yerin yok!" dedi.

"Neresini düzeltelim?"

Özdağ'ın sosyal medyada tartışma yaratan paylaşımına cevap veren Gaziantep Valisi Davut Gül de, Özdağ'ın iddialarındaki kişinin yabancı uyruklu olmayıp Türk vatandaşı olduğunu söyledi.

Gül'ün konuyla ilgili yaptığı açıklamasında yer alan ifadeleri şu şekilde:

"Karataş değil Abdulhamit Han, Araçla değil yaya, Jandarma değil polis, Suriyeli/yabancı değil vatandaşımız, Savcı değil mahkeme. Neresini düzeltelim? Suç işleyen herkese cezası veriliyor. Münferit olaylar üzerinde gündem oluşturmak toplumsal barışımıza zarar veriyor!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN