Gergerlioğlu'ndan oğlunun sözünü kesen Özdağ'a: Öylesine ırkçısın ki babadan dolayı oğlu yargılıyorsun

Gergerlioğlu'ndan oğlunun sözünü kesen Özdağ'a: Öylesine ırkçısın ki babadan dolayı oğlu yargılıyorsun

Zafer Partisi lideri Özdağ, katıldığı bir soru-cevap programında, kendisine soru sormak isteyen Salih Gergerlioğlu'nun sözünü, babası Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun "HDP'de Ümit Özdağ’dan sorumlu milletvekili" olduğunu söylemek için kesti. Ömer Faruk Gergerlioğlu ise Özdağ'a tepki göstererek, "Öylesine ırkçısın ki babadan dolayı oğlu yargılıyorsun!" dedi.

Youtube üzerinden yayın yapan Babala TV’de, Oğuzhan Uğur’un sunduğu Açık Mikrofon programının ilk bölümüne konuk olan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile programa kendisine soru sormaya gelen HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun oğlu Salih Gergerlioğlu arasındaki diyalog dikkat çekti.

Özdağ, programda soru sormadan önce kendisini tanıtan Salih Gergerlioğlu'nun sözünü keserek, "Babanın 'HDP'de Ümit Özdağ’dan sorumlu milletvekili' olduğunu söyleyelim sen sorunu sormadan kamuoyu bunu bilsin" dedi.

'Oğlum ve diğer gençler senden daha olgun'

Ömer Faruk Gergerlioğlu ise sosyal medya hesabından Özdağ'a, "Oğluma babasını gerekçe göstererek söylediğin sözler bırak tek bir sorunu çözmeyi, kendinle kavgalı bir kişi olduğunu ortaya çıkartıyor. 25 yaşındaki oğlum Salih ve diğer gençler senden olgun ve akıllı çıktı. Öylesine ırkçısın ki babadan dolayı oğlu yargılıyorsun!" sözleriyle tepki gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN