Özdağ, seçim ikinci tura kalırsa kimi destekleyeceğini açıkladı

Özdağ, seçim ikinci tura kalırsa kimi destekleyeceğini açıkladı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 2023'teki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalması durumunda kimi destekleyeceği konusundaki soruya "Türkiye'nin Erdoğan'ı aşması için elimizden gelen her şeyi yapacağız" diyerek cevap verdi.

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, YouTuber Oğuzhan Uğur'un 'Mevzular' programına katıldı. Perşembe günü yayınlanacak programdan yayınlanan fragman, kısa haliyle bile gündem olmayı başardı.

Aylar önce Mansur Yavaş'ı aday olarak göstererek tartışmaların fitilini ateşleyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Uğur'un sunduğu 'Açık Mikrofon' programının ilk bölümüne katılarak programın formatı gereği konukların sorularını yanıtladı.

İkinci turda kimi destekleyecek?

Özdağ'a bir seyirci tarafından seçimlerin ikinci turunda kalması durumda Erdoğan ve Kılıçdaroğlu arasında hangisi destekleyeceği soruldu.

Özdağ ise bu soruya, "Türkiye'nin Erdoğan'ı aşması için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN