Mustafa Sandal'dan seçim afişlerine tepki: Görüntü kirliliği

Mustafa Sandal'dan seçim afişlerine tepki: Görüntü kirliliği

Şarkıcı Mustafa Sandal, seçimlere sayılı günler kala siyasi parti ve adayların sokak, cadde ve meydanlara astığı seçim afişlerine tepki gösterdi. Sandal, sosyal medyadan paylaştığı videoda seçim afişlerini ülke kaynaklarının savrulduğunu belirterek "Her yer aday fotoğraflarıyla dolu olduğunda ne oluyor?" dedi.

Şarkıcı Mustafa Sandal, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler nedeniyle sokak, cadde ve meydanlara asılan siyasi parti ve aday afişlerine sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Sandal araba içinde paylaştığı videoda, "Her yer aday fotoğraflarıyla dolu olduğunda ne oluyor?" ifadelerini kullandı.

"MEDENİ BİR ÜLKENİN..."

Sandal seçim afişlerini ülke kaynaklarının savurganca kullanılması olarak yorumlayarak, "Yer gök aday fotoğraflarıyla dolu. Olacak iş mi? Yani bir kere böyle bir yoğunluk böyle bir görüntü kirliliği, böyle bir alan doldurma...

Elin bir İsveçlisi, Norveçlisi Finlandiyalısı Danimarkalısı; medeni bir yerden birileri gelse, 'Ne ağabey bu? Erkekler güzellik yarışması mı yapılıyor burada?' dese anlatamayız belediye seçimi olduğunu... Medeni bir ülkenin, toplumun belediye seçimlerindeki kriteri 'hmm bu bundan daha cana yakın, bu bundan daha bir ılıman, bu bundan daha bir sempatik duruyor' falan...'' ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN