Mustafa Yücel, Prof. Şenol'u tehditten sonra Beştepe'ye gitmiş: Cumhurbaşkanı danışmanı Ayhan Ogan ile görüşmüş

Mustafa Yücel, Prof. Şenol'u tehditten sonra Beştepe'ye gitmiş: Cumhurbaşkanı danışmanı Ayhan Ogan ile görüşmüş

Gazi Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Türk Tabipleri Birliği (TTB) Pandemi çalışma Grubu üyesi Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol'u ölümle tehdit eden aşı karşıtı Mustafa Yücel'in kısa bir süre sonra Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Danışmanı ve Sivil Dayanışma Platformu Başkanı Ayhan Ogan'ı ziyaret ettiği iddia edildi.

Aşı karşıtlarının hedefinde olan Enfeksiyon hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol'un ofis kapısının önüne 2 adet dana dili atan ve tehditte bulunan Mustafa Yücel'in Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Danışmanı ve Sivil Dayanışma Platformu Başkanı Ayhan Ogan'ı ziyaret ettiği iddia edildi.

Ziyarete ilişkin Mustafa Yücel sosyal medya hesabı Twitter'dan fotoğraf da paylaştığı belirtildi. Mustafa Yücel ise Beştepe'deki ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabı Twitter'dan mesaj paylaştı.

Yücel mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Bugün Beştepe'deki misafirperverlikleri sebebiyle yüce devletimizin tüm devlet otoritesine ve büyüklerime teşekkür ve saygılarımla...”

Yücel, Cumhurbaşkanı danışmanına plaket verdi

Fotoğraflarda Yücel'in Ayhan Ogan'a bir plaket de verdiği görülüyor. Yücel'in fotoğraflarını paylaştığı plakette ise şu ifadelerin olduğu görülüyor: “Sayın Ayhan Ogan, Türkiye Cumhuriyeti Tarihi'nin milli başarı vesikası olan şahsınızın yüce devletimiz ile birlikteliğinin devamını dilerim.”

Ogan'a verilen plaketin imza kısmında da Dr. Mustafa Yücel yazılıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN