Nakit ihtiyacı olana Akbank'tan faizsiz kredi! Başvuru yapanın anında hesabına yatıyor... Nakit ihtiyacı olanlar kaçırmasın!

Nakit ihtiyacı olana Akbank'tan faizsiz kredi! Başvuru yapanın anında hesabına yatıyor... Nakit ihtiyacı olanlar kaçırmasın!

Son zamanlarda sık sık yeni kampanyalar ile gündemde yer alan Akbank faizsiz kredi müjdesini verdi. Nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşların vakit kaybetmeden başvuru yapması tavsiye ediliyor. Faizsiz kredi denilince akıllara gelen Akbank, aylık 833 TL'ye varan ödeme ile birlikte kredi imkanından faydalanmanızı sağlıyor. İşte tüm detaylar...

AKBANK'TAN FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI!

Akbank tarafından sık sık duyurulan faizsiz kredi kampanyalarına bir yenisi daha eklendi. Daha öncesinde de birçok kez faizsiz kredi kampanyası ile birlikte müşterileri kendine çekmeyi başaran Akbank kampanyasını yeniledi.

Milyonlarca vatandaş tarafından beklenen kredi Akbank'tan geldi. Kredi fırsatını kaçırmak istemeyen tüketici hemen başvursun. İhtiyaç durumuna dair Akbank'tan herkese 10 bin TL sıfır faiz oranıyla birlikte kredi veriliyor. Ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntı ve her geçen gün yükselen enflasyon ile birlikte ramazan ayında rahat etmek isteyen vatandaşlara faizsiz kredi kampanyası duyuruldu.

Akbank tarafından verilecek olan kredinin faizsiz olmasıyla birlikte ihtiyaç sahibi olan vatandaşlar soluğu bankada aldı. Sürekli olarak faizsiz kredileri ile duyulan Akbank, ramazan ayını es geçmedi.

50-bin-tl-ne-kadar-faiz-getirir.webp

FAİZSİZ KREDİ ÖDEME DETAYLARI

Akbank tarafından duyurulan kampanya ile birlikte isteyen tüm kişilere 10 bin TL faizsiz ihtiyaç kredisi vereceğini açıkladı. Yapılan ödemede herhangi bir faiz olmayacağını belirten Akbank 10 bin TL faizsiz kredi çeken vatandaşların tekrardan vade süresi içerisinde 10 bin TL ödeyeceğini açıkladı.

10 bin TL faizsiz kredi çeken vatandaşlar tarafından ödenecek aylık tutar 833 TL olarak belirlendi. Özel bankalardan birisi olan Akbank müşterilere 10 bin TL'ye vatan faizsiz kredi vermek için hiçbir şart aramıyor.

para-sayma.jpg

FAİZSİZ KREDİ NASIL ALINIR?

Akbank tarafından verilecek olan 10 bin TL faizsiz kredi kampanyasından faydalanabilmek için öncelikle daha öncesinde Akbanklı olmamanız ve bankadan daha öncesinde bir kredi talebinde bulunmamanız gerekir. Gelir beyanlarına göre düzenlenen kredi fırsatı ise müşteri isteğine göre mobil veya Akbank şubeleri üzerinden gerçekleştirilebilir

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN