Nakit ihtiyacı olanlara 20 bin TL faizsiz kredi! Başvuruda yoğunluk yaşanıyor, kısa süre geçerli!

Nakit ihtiyacı olanlara 20 bin TL faizsiz kredi! Başvuruda yoğunluk yaşanıyor, kısa süre geçerli!

Akbank 2023 kredi kampanyaları kısa sürede ilgi gördü. Yeni yılla beraber birçok banka çeşitli kredi fırsatları sunarken, Akbank da 20 bin TL'lik sıfır faizli kredi kampanyasını duyurdu. İşte, Akbank 20 bin TL faizsiz kredi başvuru şartları...

Akbank, yeni yıla özel kredi kampanyasını duyurdu. Banka müşterileri, nakit ihtiyaçları için kısa süre için geçerli kredi kampanyasından faydalanabilir.

Akbank, ilk kez mobil uygulama üzerinden Akbank müşterisi olanlara 20 bin TL sıfır faizli kredi veriyor.

akbank-kredi-kampanyalari-2023.jpg

AKBANK FAİZSİZ KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Akbank müşterileri, sıfır faizli kredi kampanyasından 31 Ocak 2023 tarihine kadar faydalanılabilir.

10 bin TL ihtiyaç kredisi, 10 bin TL nakit avans olmak üzere toplamda 20 bin TL'ye kadar sıfır faizli kredi imkanı sağlanıyor.

Başvuran kişinin krediye uygunluğunun kontrol edildiğini ve düşük kredi puanı nedeniyle kredi verilmeme ihtimalinin olduğunu belirtelim.

Daha önce mobil uygulamadan Akbank müşterisi olup yüzde 0 ve yüzde 0,99 oranlı kredilerden faydalananlar bu krediden yararlanamayacak.

AKBANK FAİZSİZ KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Sıfır faizli krediye başvuruları Akbank'ın mobil uygulaması üzerinden yapılıyor.

mak için Android işletim sistemine sahip cihaz kullanılıyor ise 'Google Play Store', iOS (iPhone) işletim sistemine sahip cihaz kullanılıyor ise 'AppStore' üzerinden Akbank Mobil uygulaması indirilerek, 'Akbank'lı Ol' menüsünden işlemleri tamamlayıp Akbank müşterisi olduktan sonra söz konusu nakit avans ve ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak mümkün.

AKBANK 20 BİN TL FAİZSİZ KREDİ BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN