O bankada hesap açana anında 15 bin TL ödeme! Böyle kampanya görülmedi, duyulmadı

O bankada hesap açana anında 15 bin TL ödeme! Böyle kampanya görülmedi, duyulmadı

Banka kampanyaları 2023 yılında büyük bir rekabete sahne oluyor. Yeni müşteriler elde etmek isteyen bankalar, özellikle acil nakit para ihtiyacı olan vatandaşları cezbetmek için büyük miktarlarda faizsiz taksitli nakit avans imkanı sunuyor. Bir banka, yeni-eski bütün müşterilerine sıfır faizli 15 bin TL taksitli nakit avans veriyor. İşte, 15 bin TL faizsiz taksitli nakit avans veren o banka...

Özel bankaların taksitli nakit avans kampanyaları son dönemde yoğun ilgi görüyor. Bankaların taksitli nakit avans seçeneğine başvuran vatandaşlar, istedikleri ihtiyaçları doğrultusunda kullanabiliyor.

Akbank, müşterilerine yüzde 0 faizle 15 bin TL taksitli nakit avans veriyor. Mobil uygulamadan Akbanklı olanlara özel faizsiz 15 bin TL taksitli nakit avans desteği veriliyor. 15 bin TL nakit ödeme için geri ödeme tablosu, taksit aralığı ve faiz oranları vatandaşlar tarafından makul bulundu.

AKBANK FAİZSİZ 15 BİN TL TAKSİTLİ NAKİT AVANS NASIL ALINIR?

Akbank'ın "Mobilden Akbanklı olanlara 15.000 TL'ye varan yüzde 0 faizli taksitli avans" başlığıyla duyurduğu kampanya kapsamında hemen mobil uygulamadan Akbanklı olanlara bu ödemelerin hesaplarına yatırılacağı ifade edildi.

akbank-15000-taksitli-nakit-avans-kampanyasi.jpg

AKBANK FAİZSİZ 15 BİN TL TAKSİTLİ NAKİT AVANS BAŞVURU ŞARTLARI

* Kampanyadan 1.04.2023 – 30.04.2023 tarihleri arasında Akbank Mobil'i indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni Akbanklılar faydalanabilir.

* Yukarıda belirtilen tarihler arasında yeni Akbanklı olanların; ilk kez asıl Axess veya Wings karta başvurmaları ve 22.05.2023 tarihine kadar başvurularının onaylanması gerekiyor.

* 22.05.2023 tarihine kadar başvurusu onaylanan Akbanklılar, taksitli avans limitleri doğrultusunda kampanyadan 31.05.2023 tarihine kadar faydalanabilecek.

* Kurye akışı ile Akbanklı olma sürecini tamamlayacak olan katılımcılar, belge işlemlerinin tamamlanıp evrakları bankamıza ulaştıktan sonra kredi kartı başvurusunda bulunarak kampanyadan faydalanabilir.

* Mobilden Akbanklı olma sürecini başlatmış ancak hata almış veya süreci şubeden tamamlamış katılımcılar da kampanyadan yararlanabilir. Mobil veya Şube’den Akbanklı olanlar Şube, Müşteri İletişim Merkezi, Akbank Mobil, Juzdan, İnternet Şube, ATM, Akbank, Axess, Wings Card kanalları aracılığıyla kredi kartına başvurulabilir.

* Kampanya kapsamındaki katılımcıların, SMS'te belirtilen tarihe kadar yapacakları 15 bin TL'ye kadar ve 2-6 ay vadedeki Taksitli Avans işlemlerinde indirimli yüzde 0 aylık akdi faiz oranı geçerli olacaktır. Belirtilen tutar ve vade aralığı dışındaki tüm Taksitli Avans taleplerinde yüzde 1,36 (KKDF ve BSMV hariç) faiz oranı geçerli olacak.

AKBANK FAİZSİZ 15 BİN TL TAKSİTLİ NAKİT AVANS BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN