Akşener ilk kez eşi Tuncer Akşener ile sahneye çıktı

İzmir Gündoğdu Meydanı'ndaki mitingde sahneye ilk kez eşi Tuncer Akşener’le birlikte çıkan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, vatandaşları selamladı. Selamlamanın ardından Akşener, sahneyi terk eden eşi için gülerek “Herkes eşiyle çıkınca ben de kocamı getireyim dedim. İlk defa milli oldu. Utandı ve kaçtı” ifadelerini kullandı.

Millet İttifakı liderleri İzmir Gündoğdu Meydanı'ndaki mitingde bir araya geldi. Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu mitingde sahneye çıkarak sırasıyla konuşma yaptı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gündoğdu Meydanı’ndaki mitingde sahneye ilk kez eşi Tuncer Akşener’le birlikte çıktı. Vatandaşları eşiyle selamlayan Akşener, daha sonra sahneyi terk eden eşi için gülerek “Herkes eşiyle çıkınca ben de kocamı getireyim dedim. İlk defa milli oldu. Utandı ve kaçtı” diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN