O bankaya başvuran emeklilere 18 bin TL ödeme! Bankaların yarışı emekliye yarıyor

O bankaya başvuran emeklilere 18 bin TL ödeme! Bankaların yarışı emekliye yarıyor

Bankalar arasındaki yarış sürüyor. Çok sayıda banka promosyon kampanyası başlatırken bir banka tarafından ödenen promosyon 18 bin TL'yi geçti. İşte detaylar...

Bankaların emeklilere yönelik promosyon kampanyaları, müşteri çekmek ve sadık müşteri tabanını korumak amacıyla sıkça kullanılan bir pazarlama stratejisi.

Son dönemde birçok banka, rekabetin artması ve müşteri taleplerinin değişmesi nedeniyle promosyon kampanyalarına ağırlık veriyor. Bu kapsamda bir banka tarafından ödenen promosyon tutarı 18 bin TL'yi geçti.

EMEKLİYE EN ÇOK PROMOSYON BANKA HANGİSİ?

Artıgerçek'te yer alan habere göre, yüksek promosyon tutarıyla dikkatleri üzerine çeken banka, ING Bank olarak açıklandı. ING Bank'ın internet sitesinde yer alan açıklamada emeklilere ödenecek olan promosyonla ilgili detaylara yer verildi.

Emekli maaşını bankaya taşıyanlara maaş tutarına göre ek koşulsuz 15 bin TL'ye varan nakit promosyon veriyor. Ayrıca otomatik fatura talimatına 3 bin TL'ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 18 bin TL'ye varan nakit promosyon imkanı sunuyor.

BANKALARIN EMEKLİ PROMOSYON TUTARLARI NE KADAR?

Öte yandan emekli maaşını diğer bankalara taşıyan emekliler, 15 bin TL'ye varan promosyon ödemelerinden faydalanabilecek.

Kampanya dönemi içerisinde, Akbank vadesiz hesabından veya Axess/Wings sahibi olan SGK emeklileri için kredi kartlarından verecekleri ilk 5 yeni otomatik fatura ödeme talimatı için fatura başına 500 TL, toplamda 2 bin 500 TL chip-para ile 17 bin 500 TL ödül fırsatından yararlanabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN