Kampanyayı duyan banka şubesine koşuyor! Başvuranlara anında 50 bin TL ödeme

Kampanyayı duyan banka şubesine koşuyor! Başvuranlara anında 50 bin TL ödeme

Banka kampanyaları yaz aylarına girerken hız kesmeden devam ediyor. Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşların imdadına o banka yetişti. Başvuranlara 50 bin TL kolay kredi veren banka, düşük faiz ve uygun ödeme koşulları imkanı sunuyor. İşte, 50 bin TL kolay kredi veren o banka...

Yüksek enflasyon nedeniyle son dönemde yapılan zamlar karşısında vatandaşın alım gücü düştü. Acil nakit ihtiyacı duyan birçok kişi, bankaların kredi fırsatlarını değerlendirmeye başladı. Kendi ihtiyaçlarına ve bütçelerine en uygun krediye başvuran vatandaşlar, bir nebze olsun rahatlıyor.

AKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Akbank, kolay kredi fırsatını duyurdu. Faiz oranları kredi tutarı ve vadesi müşteri skoru ve benzen nedenler ile müşteri özelinde değişebiliyor.

3 ay ertelemeli krediden faydalanmak için Akbank şubelerinden, Akbank telefon şubesinden ve Akbank direkt internet ya da mobil uygulamadan başvuru yapabilirsiniz.

akbanka-kredi-hesaplama.jpeg

Erteleme dahil ihtiyaç kredilerinde azami vade 50 bin TL ve altındaki kredi tutarlarında 36 ay vade imkanı sunuluyor. 50 bin TL ve üzeri 100 bin TL ve altındaki kredi tutarları için ise 24 ay vade imkanı sunuluyor. 100 bin TL üzerindeki krediler için ise 12 ay vade imkanı sunuluyor.

AKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ ÖRNEK HESAPLAMA

Akbank internet sitesi üzerinden örnek kredi hesaplama işlemi yapabiliyorsunuz. 50 bin TL'lik ihtiyaç kredisi için 36 ay vade imkanı sunuluyor. Aylık faiz oranı yüzde 2,28 olmakla birlikte aylık taksit tutarı ise 2 bin 239 TL olarak hesaplandı.

AKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN