Akşener "kadın işi’, ‘erkek işi’ yoktur" diyerek paylaştı: Unutturmaya çalışanlara 14 Mayıs’ta hep birlikte hatırlatacağız

Akşener "kadın işi’, ‘erkek işi’ yoktur" diyerek paylaştı: Unutturmaya çalışanlara 14 Mayıs’ta hep birlikte hatırlatacağız

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, AK Parti mitinginde açılan bir pankarta, İYİ Parti Lideri Akşener'in eşi Tuncer Akşener ile mutfakta çay koyduğu anların fotoğrafını paylaşarak yanıt vermişti. Kılıçdaroğlu'nun paylaşımını alıntılayan Akşener, mutfakta görmekten gurur duyduğunu belirterek "Çünkü ‘kadın işi’, ‘erkek işi’ yoktur. ‘İnsan işi’ vardır, paylaşmak vardır, yardımlaşmak vardır. Unutturmaya çalışanlara 14 Mayıs’ta hep birlikte hatırlatacağız” ifadelerini kullandı.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti mitinginde açılan bir pankarta, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in eşi Tuncer Akşener ile mutfakta çay koyduğu anların fotoğrafını paylaşarak yanıt vermişti. "Biz hayatı paylaşmaktan gurur duyarız. Alın şimdi bu fotoğrafı pankartınıza koyun." diyen Kılıçdaroğlu, "Sevgili genç mütedeyyin kadınlar, size aylarca “kazanımlarınızı kaybedersiniz” propagandası yapanlar, tüm haklarınızı 3-5 oya sattılar. Bay Kemal asla kazanımlara dokunmaz." ifadelerini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımını alıntılayan İYİ Parti Lideri Akşener, paylaşımına “13. Cumhurbaşkanı’mız Kemal Bey ve eşimi mutfakta görmekten ben de gurur duyuyorum. Çünkü ‘kadın işi’, ‘erkek işi’ yoktur. ‘İnsan işi’ vardır, paylaşmak vardır, yardımlaşmak vardır. Unutturmaya çalışanlara 14 Mayıs’ta hep birlikte hatırlatacağız” notunu düştü.

Akşener'in paylaşımı şu şekilde:

“13. Cumhurbaşkanı’mız Kemal Bey ve eşimi mutfakta görmekten ben de gurur duyuyorum. Çünkü ‘kadın işi’ ‘erkek işi’ yoktur. ‘İnsan işi’ vardır, paylaşmak vardır, yardımlaşmak vardır. Unutturmaya çalışanlara 14 Mayıs’ta hep birlikte hatırlatacağız”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN