Ayçiçek yağında dev indirim: 4 litre 99 TL! O marketin şubelerinde ayçiçek yağı yoğunluğu yaşanıyor

Ayçiçek yağında dev indirim: 4 litre 99 TL! O marketin şubelerinde ayçiçek yağı yoğunluğu yaşanıyor

Yüksek enflasyon nedeniyle maaşı eriyen vatandaşlar, hesaplı alışveriş için market kampanyalarını yakından takip ediyor. Bir zincir markette 4 litre ayçiçek yağı kısa süreliğine 99 TL'den satışa çıktı. İşte, en ucuz ayçiçek yağı satan o market...

Market kampanyaları mayıs ayında da tam gaz devam ediyor. CarrefourSA'dan yüzleri güldüren kampanyayı duyurdu. CarrefourSA market zincirlerinde 4 litre ayçiçek yağı 99 TL'ye düştü.

EN UCUZ AYÇİÇEK YAĞI HANGİ MARKETTE?

Yaşanan ekonomik krizde vatandaşı en çok zorlayan giderlerden biri de market alışverişi oldu. Yağ, peynir, peçete vb. temel ihtiyaç ürünlerinin fiyatları yükselmeye devam ederken market kampanyaları vatandaşlara bir nebze olsun nefes aldırıyor.

En kalitelisini en uygun fiyata almak isteyen vatandaşlar için CarrefourSA'dan cazip kampanya geldi. 4 litre ayçiçek yağının 99 TL'ye düştüğünü görenler CarrefourSA'ya akın etti.

en-ucuz-aycicek-yagi-hangi-markette-satiliyor.jpg

CARREFORUSA'DA AYÇİÇEK YAĞI NE KADAR?

Mutfakların olmazsa olmaz gıda ürünlerinden ayçiçek yağı CarrefourSA'da kısa süreliğine indirimli satılıyor.

Sabah, öğle akşam tüm öğün yemeklerinin yanı sıra tatlıların da olmazsa olmazı ayçiçek yağının pahalılaşması, vatandaşın bütçesini sarstı.

Ayçiçek yağına gelen zamların ardından vatandaş en uygun fiyatlısını almak için market kampanyalarını yakından takip etmeye devam ederken CarrefourSA'da 4 litre ayçiçek yağı 99 TL'ye satılmaya başlandı.

CARREFORUSA EN UCUZ AYÇİÇEK YAĞI SATIN AL

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN