Eski Ülkü Ocakları Başkanı Erzurum’da yaralanan çocuğu paylaştı: Sana kan revan içinde bir Türkiye bırakmayacağız

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Erzurum’da yaralanan çocuğu paylaştı: Sana kan revan içinde bir Türkiye bırakmayacağız

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Azmi Karamahmutoğlu, sosyal medya hesabından Erzurum'da taşlı saldırıya uğrayan İBB Başkanı İmamoğlu'nun mitinginde yaralanan çocuğu paylaştı. "Sana Söz" diyen Karamahmutoğlu, “Lütfen ağlama çocuğum, üzülme. Bugün böylesin fakat sana kan revan içinde bir Türkiye bırakmayacağız" dedi.

MHP Genel Başkanı Alpaslan Türkeş’in son atadığı Ülkü Ocakları Genel Başkanı Azmi Karamahmutoğlu, Erzurum’da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mitingindeki taşlı saldırıda yaralanan çocuğun fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Karamahmutoğlu, paylaşımında, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, kampanyasında kullandığı “Sana söz” sloganına da yer vererek, “Lütfen ağlama çocuğum, üzülme. Bugün böylesin fakat sana kan revan içinde bir Türkiye bırakmayacağız. Sana söz” ifadelerini kullandı.

Karamahmutoğlu, KKTC’de oy verirken de sandık başında “değişimden yana oy kullanacağını” ifade etmişti.

KARAMAHMUTOĞLU KİMDİR?

Türkeş’in vefatının ardından ilk yapılan MHP Kurultayı’nda yaptığı “illegalite” çıkışı ile dikkat çeken, Karamahmutoğlu ;Alparslan Türkeş’in oğlu Tuğrul Türkeş, Devlet Bahçeli, Ramiz Ongun, Enis Öksüz, Muharrem Şemsek ve İbrahim Çiftçi’nin olduğu seçimde adaylar Bahçeli’nin lehine çekilince Türkeş’in yanında yer aldı.

Türkeş’i desteklediği için Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı’ndan istifa eden Azmi Karamahmutoğlu, “Yaşasın hainler için illegalite. Bunu fert olarak başlatıyorum. Burada yapılan pazarlıklı kongreyi tanımıyoruz. Türkeş nerede biz orada” ifadelerini kullandı.

Tarafların birbirine sandalye fırlattığı seçimde silahlar da kullanılınca kurultay ertelendi. Ardından yapılan kurultayda da Devlet Bahçeli, hiç bırakmayacağı Genel Başkanlık koltuğuna oturdu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN