TOKİ projeleri teslim ediliyor! Bakan Kurum teslim tarihini açıkladı, beklenen haber geldi

TOKİ projeleri teslim ediliyor! Bakan Kurum teslim tarihini açıkladı, beklenen haber geldi

Uygun fiyatlı konut ve arsa satışı yapan TOKİ'nin son projelerinin teslim tarihi belli oldu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ'ye başvuran milyonlarca vatandaşın beklediği teslim tarihini açıkladı. İşte, TOKİ teslim tarihi...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından sosyal konut projelerine başvuru işlemleri sona erdi. Milyonlarca vatandaşın başvuruda bulunduğu sosyal konut projesinde ucuz ve emsallerine uygun koşullarda ödeme planı sunuldu.

Avantajlı ödeme tablolarından faydalanmak isteyen kişiler bu süreçte başvurularını yaparken merak edilen konulardan birisi de şüphesiz konutların ne zaman teslim tarihi oldu.

TOKİ PROJELERİ NE ZAMAN TESLİM EDİLECEK?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, geçtiğimiz haftalarda sosyal konut projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Bakan Kurum, bir milyon konut arsası projesi için de altyapının TOKİ tarafından yapılacağı; elektrik, su, kanalizasyon ve stabilize gibi yol altyapılarının da 2 yıl içerisinde etaplar halinde de tamamlanabileceğini belirtti.

toki-teslim-tarihi.jpg

TOKİ ARSALARI TESLİM TARİHİ BELLİ OLDU

Bakan Murat Kurum arsa satışı ile ilgili de, "1 MİLYON KONUT ARSASI! Altyapı TOKİ'den! Proje desteği TOKİ'den! İstenirse yapım desteği de TOKİ'den! Vatandaşlarımız müstakil arsaya başvurabilir, kendi evini yapabilir. Müşterek parsellerde ise 5 katı geçmeyecek binalarda oturabilir!" dedi.

Yapılan açıklamalar sonrasında TOKİ sosyal konut ve arsa teslim tarihleri ile ilgili de seçim öncesi bir müjdenin yayınlanması bekleniyor. Taşeron şirketler bu süreçte çalışmalara başlarken konutlarında hangi bölgelere yapılacağı netleşti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN