Bunu görmeden sakın altın almayın! İslam Memiş, altın yatırımı için rakam verdi

Bunu görmeden sakın altın almayın! İslam Memiş, altın yatırımı için rakam verdi

Seçim haftasına girerken İslam Memiş'ten son altın yorumları geldi. Seçim sonrası dalgalı bir süreç yaşanacağını belirten piyasa uzmanı, altın almayı planlayan vatandaşlara çok önemli tüyo verdi. İşte, İslam Memiş altın yorumları...

14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine günler kala vatandaşlar altın piyasasındaki yakın takibini sürdürüyor. Ülkemizde her dönem en çok tercih edilen yatırım aracı altın olurken, uzman isimlerden altın fiyatlarıyla ilgili çarpıcı öngörüler gelmeye devam ediyor.

KRİTİK VE DALGALI SÜREÇ BİZİ BEKLİYOR

Altın fiyatlarına dair isabetli yorumlarıyla geniş takip kitlesine ulaşan finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, seçim haftasında önemli değerlendirmelerde bulundu.

"Önümüzde kritik ve dalgalı bir seçim süreci var" diyerek süreç hakkında konuşan İslam Memiş, şunları söyledi:

"Yatırımcıların kısa vadede bir iki haftalık süre içerisinde varlıklarına sahip çıkmaları gerekiyor. Altın elinde bulunanlar beklemeli. Ancak altın almayanlar, 1350 liranın altındaki seviyeleri beklemeliler. Kısa vadede, borsa ve Euro üzerinden değerlendirme yapılabilir."

ALTIN ALMAK İÇİN DOĞRU ZAMAN NE ZAMAN?

Altının her zaman uzun vadeli bir yatırım olduğunu dile getiren İslam Memiş, altın almayanlara da seslendi. Altın alan vatandaşlar için beklentilerini sürekli olarak dile getiren İslam Memiş, gram altın almayan vatandaşların 1350 TL altını görmesini beklemeleri gerektiğini dile getirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN