O ilde yaşayanları çıldırtacak haber! Ekmeğe zam geldi, ekmek artık 10 liraya satılacak

O ilde yaşayanları çıldırtacak haber! Ekmeğe zam geldi, ekmek artık 10 liraya satılacak

Art arda açıklanan zamlara bir yenisi eklendi! O ilde yaşayanlar bu zam haberine çok sinirlenecek! Ekmeğe bir zam daha geldi! O ilde yaşayanlar artık ekmeği 10 liradan satın alacak...

Aralık ayında açıklanan asgari ücret zammının ardından, yeni yılda ekmeğe yapılan zam haberleri gelmeye devam ediyor. Türkiye genelinde birçok ilde ekmeğe zam gelirken bu zamlara, bir yenisi eklendi.

EKMEK 10 LİRA OLDU

Ekmeğe ZAM kapıda! İlk ZAM gelen il belli oldu! Ekmeğe zam mı geldi? Ekmek kaç TL olacak? - Ege Gündem Gazetesi

Rize'de faaliyet gösteren Fırıncılar Odası, artan maliyetler nedeniyle ekmeğe zam talep etti. Bu talep doğrultusunda alınan karara göre, 8,5 TL'den satılan 250 gram ekmek fiyatı 11 Ocak 2024 Perşembe gününden itibaren 10 TL olarak belirlendi. Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği tarafından yapılan açıklamada, yeni fiyatların Rize'deki fırınlarda geçerli olacağı ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN