O market 3 al 2 öde Ayçiçek yağı kampanyasını duyurdu! Litresi 28 liraya gelen bu kampanyayı sakın kaçırmayın

O market 3 al 2 öde Ayçiçek yağı kampanyasını duyurdu! Litresi 28 liraya gelen bu kampanyayı sakın kaçırmayın

Herkesin beklediği Ayçiçek yağı kampanyası o marketten geldi. Ayçiçek yağında 3 al 2 öde kampanyası başlatan market kampanyanın detaylarını da paylaştı…

Bu yıl ki zamlardan en çok etkilenen ürünlerin başında Ayçiçek yağı geliyor. Vatandaş Ayçiçek yağı fiyatlarından korkarken, beklenen indirim haberi o marketten geldi.

Market, artan fiyatların ardından şaşırtan bir indirim yaptı ve Ayçiçek yağında 3 al 2 öde kampanyası başlattığını duyurdu. İşte kampanyanın detayları…

CARREFOUR AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ

Ayçiçek yağı fiyatlarındaki artışın ardından Carrefour yeni bir kampanyaya gitti. Market, 1 litrelik Carrefour Ayçiçek yağını 3 al 2 öde fırsatıyla satıyor.

carrefour-aycicek-yagi-indirimi.jpg

Sepete 3 tane 1 litre Ayçiçek yağı ekleyenler, 2 tane Ayçiçek yağı fiyatı ödeyecek. Böylelikle 3 tanesi 127,50 TL olan Ayçiçek yağının fiyatı 3 al 2 öde kampanyasıyla 85 TL’ye düşecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN