O şirket çalışanlarına 20 bin TL bayram ikramiyesi! İşverenlere örnek olması dileğiyle...

O şirket çalışanlarına 20 bin TL bayram ikramiyesi! İşverenlere örnek olması dileğiyle...

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, çalışanlara bayram ikramiyesi müjdesi geldi. Devlet her bayram emeklilere ikramiye ödemesi yaparken, bazı kurumlar da çalışanlarına bayram ikramiyesi ödüyor. Bir şirket, çalışanlarına haziran ayında 20 bin TL bayram ikramiyesi vereceğini duyurdu. İşte, 20 bin TL bayram ikramiyesi veren o firma...

Bazı kurum ve kuruluşlar, bayramlarda çalışanlarına bayram ikramiyesi olarak ilave ödeme yapıyor.

Çalışanlar, bayram ikramiyesiyle bir nebze rahatlarken sevdikleriyle bir araya gelerek mutlu bir bayram geçiriyor. Çalışanlara verilen ek ödeme, bayram sürecinde alışveriş ve harcamalara olumlu bir katkı yapacak.

THY ÇALIŞANLARINA 20 BİN TL BAYRAM İKRAMİYESİ

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı olan Prof. Dr. Ahmet Bolat, bayram ikramiye ödenekleri hakkında açıklamada bulundu.

THY çalışanları için verilecek bayram ikramiyesi sayesinde binlerce vatandaş mutlu şekilde bayrama girecek. Yapılan açıklamada ikramiye ödemelerinin haziran ayında yapılacağı bildirildi.

THY çalışanlarına yönelik yapılan destek ödemesi sonrasında vatandaşlar firmanın çalışanı olabilmek için açılan ilanları yakından incelemeye başladı. Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, THY bünyesinde çalışan kişilere 20 bin TL ödemelerin çalışanların hesaplarına yatırılacağını bildirdi.

THY PERSONEL ALIMI BAŞVURU NASIL YAPILIR?

THY yakın zaman içerisinde yaptığı duyuruyla birlikte 10 bin personel alımı yapacağını duyurdu. Verilen müjde sonrasında birçok vatandaş firmanın yüksek maaş ödemelerinin yanında prim ve ikramiye gibi ödemelerle çalışanlarını mutlu ettiğini görünce firma çatısı altında çalışmak istemeye başladı.

THY iş ilanları careers.turkishairlines.com/acik-pozisyonlar internet sitesinde yayınlanıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN