ATA İttifakı'ndan Kılıçdaroğlu'na: 2. turdaki sorumluluğu Oğan'a devret

ATA İttifakı'ndan Kılıçdaroğlu'na: 2. turdaki sorumluluğu Oğan'a devret

YSK Başkanı, dün gerçekleşen seçimlerin ikinci tura kaldığını açıkladı. Seçimlerin ikinci tura kalmasının ardından gözler Sinan Oğan'a çevrildi. ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Sevda Özbek, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2. turdaki sorumluluğu Sayın Sinan Oğan'a devretmesi ülkemiz adına en hayırlı olanı olacaktır." dedi.

ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan 14 Mayıs seçimlerinde yüzde 5,2 oy aldı. Oğan aldığı bu oy oranıyla ikinci tura kalan seçimlerin kilit ismi oldu. ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Sevda Özbek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2. turdaki sorumluluğu Sayın Sinan Oğan'a devretmesi ülkemiz adına en hayırlı olanı olacaktır." ifadelerini kullandı.

Özbek, sosyal medya hesabından şunları yazdı:

"Sn. Kemal Kılıçdaroğlu,bulunduğu konum itibari ile elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı ancak milletin iradesi daha güçlü bir aday istiyor. Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2. turdaki sorumluluğu Sn. Sinan Oğan'a devretmesi ülkemiz adına en hayırlı olanı olacaktır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN