O markette ayçiçek yağında yüzde 26 indirim! Bütçesini düşünenler hemen sipariş verdi bile

O markette ayçiçek yağında yüzde 26 indirim! Bütçesini düşünenler hemen sipariş verdi bile

Hayat pahalılığı nedeniyle vatandaşlar mutfak giderlerini kısmak zorunda kaldı. Temel gıda ürünlerinden biri olan ayçiçek yağı, bir marketin internet alışverişlerinde yüzde 26 indirimli satılmaya başlandı. İşte, en ucuz ayçiçek yağı satan market...

Migros indirimli ayçiçek yağı kampanyasını duyurdu. Migros Sanal Market mobil uygulamasından yapılan online alışverişlerde ayçiçek yağı kısa süreliğine yüzde 26 indirimli satılıyor. Sepette düşen indirimle ikili alımlarda daha da indirimli alma fırsatı sunuluyor.

EN UCUZ AYÇİÇEK YAĞI HANGİ MARKETTE?

Migros'un kampanyasında Abalı Ayçiçek yağı ürününün 1 litrelik fiyatı 33,90 iken 2'li alımlarda ise 29,90 TL'ye düşüyor. Bunun yanında Bor 1 kg şeker ürününün fiyatı ise 22,90 TL iken ikili alımlarda 20,90 TL'ye düşüyor.

migrso-aycicek-yagi-fiyati.jpeg

MİGROS SANAL MARKET AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ

Money Kart ya da Money Bonus ile yapılan alışverişlerde seçili ürünlerde ikili alımlarda Migros Sanal Market'e özel kampanyalar uygulanıyor. İndirimin sepette düştüğünü belirtelim.

Ürün stoklarının anlık değişkenlik göstermesinden dolayı siparişinizde tedarik edilmeyen ürünler olabileceğini unutmayın. Kampanya koşullarının sağlanması halinde indirimden faydalanma hakkına sahip olabilirsiniz.

MİGROS İNDİRİMLİ AYÇİÇEK YAĞI SATIN AL

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN