Öğrenciler bayram edecek! O ilimizde kar tatili uzatıldı: Valilikten 3 ilçe için tatil müjdesi

Öğrenciler bayram edecek! O ilimizde kar tatili uzatıldı: Valilikten 3 ilçe için tatil müjdesi

Öğrencileri mutluluktan havaya uçuracak açıklama geldi. Valilik tarafından gelen açıklamaya göre, okullar tatil edildi. Yılın ilk kar tatili 3 ilçe için paylaşıldı. Okula giden kapısından dönecek. Peki, hangi ilimizde okullar tatil edildi? İşte okulların tatil edildiği 3 ilçe...

Ülkemizde yaşanan olumsuz hava koşullarının ardından o ilimizin valisinden açıklama geldi. Öğrencilerin gündemine oturan açıklamayla birlikte, 3 ilçede okullar tatil ilan edildi. O ilçelerde okula giden öğrenciler kapısından dönecek.

OKULA GİDEN KAPISINDAN DÖNECEK

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi tarafından müjdeli haber geldi. Yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle okulların tatil olduğunu duyurdu. Tatilin il genelinde olmadığını, sadece 3 ilçeyi kapsadığı paylaşıldı. Yılın ilk kar tatili Erzurum'un Panadöken, Yakutiye ve Aziziye ilçelerinde yapıldı. Bugün itibariyle belirtilen bölgelerde tatil ilan edildi.

0x0-canakkalede-okullar-tatil-mi-14-mart-pazartesi-okullar-tatil-olacak-mi-canakkale-valiliginden-kar-tatili-acikl-1647078321650.webp

EĞİTİME 1 GÜN ARA VERİLDİ

Erzurum'da etkili olan kar yağışı ve tipi sebebiyle okullar tatil edildi. Yaşamı olumsuz etkileyen hava olaylarının ardından Erzurum Valiliği Mustafa Çiçek'ten açıklama geldi. Öğrencilerin yüzünü güldüren açıklama ise il genelinde değil sadece 3 il için geçerli.

Bir günlüğüne eğitime ara verildiğini duyurarak 3 merkez ilçe olan Palandöken, Aziziye ve Yakutiye ilçeleri sınırında bulunan ilkokul ve ortaokul öğrencileriyle paylaştı. Duruma özel ek olarak engelli, hamile ya da kronik rahatsızlığı bulunan kamu personellerine de 1 günlük idari izin verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN