Ölüm döşeğindeki katil, 24 yıl önce öldürdüğü anne-kızı gömdüğü yeri itiraf etti! Acılı baba, gözyaşlarına boğuldu

Ölüm döşeğindeki katil, 24 yıl önce öldürdüğü anne-kızı gömdüğü yeri itiraf etti! Acılı baba, gözyaşlarına boğuldu

2000 yılında kaybolan ve haber alınamayan anne ile kızın cinayete kurban gittiği 2024 yılında kesinleşti. Ölmek üzere olan katil, cinayeti itiraf ederek anne ile kızı gömdüğü yeri açıkladı. İşte detaylar...

ABD'li Rick Lafferty, eşi ve 10 yaşındaki kızının 2000 yılında, bir velayet tartışmasının ortasında kaybolmasından sonra yıllar boyu bir cevap aradı. Aradığı cevap 24 yıl sonra, ölüm döşeğindeki katilin itirafı ile gün yüzüne çıktı.

Olay Susan Carter ve kızı Natasha Alex'in ortadan kaybolması ile bağlantılı olduğu düşünülen ve kefaletsiz olarak cezaevinde tutulan 80 yaşındaki Larry Webb'in ani bir sağlık sorunu yaşaması ve ölüm döşeğindeyken suçunu itiraf etmesiyle ortaya çıktı.

2000-yilinda-oldurulen-anne-kizin-cesedi-2024-yilinda-bulundu-2.jpg
Natasha Alex

ÖLMEDEN ÖNCE SUÇUNU İTİRAF ETTİ, CESETLERİN YERİNİ SÖYLEDİ

Savcı, Larry Webb'in ölmeden önce maddi nedenlerle tartıştığı Susan Carter'ı vurduğunu itiraf ettiğini duyurdu. Mahkeme dosyasındaki bilgilere göre, anneyi öldüren Webb yaklanmamk için kadının 10 yaşındaki kızı Natasha Alex'i de öldürmeye karar verdi.

Müfettişlere cinayetleri nasıl işlediğini ve cesetleri nasıl sakladığını ayrıntıları ile anlatan adam, anne kızın cansız bedenini 2 gün boyunca bodrum katında tuttuktan sonra, arka bahçesine gömdüğünü itiraf etti ve saatler içerisinde hayatını kaybetti.

Şüphelinin itirafı ile harekete geçen polis Virginia eyaletindeki evin bahçesinde yaptığı aramada anne kızın kalıntıları ile karşılaştı.

"SONUNDA BEBEĞİMİ EVE GÖTÜREBİLECEĞİM"

Acılı baba polislerin yaptığı keşiften sonra yaptığı açıklamada aynı anda hem üzgün, hem de mutlu olduğunu belirterek, "Davanın pek çok kez rafa kaldırılması nedeni ile neredeyse umudumu kaybediyordum. Ama 24 yıl sonunda nihayet bebeğimi eve götürebileceğim" dedi.

2000-yilinda-oldurulen-anne-kizin-cesedi-2024-yilinda-bulundu-1.jpg
Susan Carter

"BUNAMA VAR, BİR ŞEY HATIRLAMIYORUM" DEMİŞTİ

Hürriyet'te yer alan habere göre, Rick Lafferty ve eşi Susan Carter boşanma sürecindeydi. Kızını alarak evden ayrılan anne Larry Webb ile birlikte kalıyordu ancak Webb evde kaybolan paradan anneyi sorumlu tuttu.

Dava yıllar boyu çözülemezken Larry Webb başta suçunu inkar etmiş, daha sonra da 'bunama' sorunu olduğu için hiçbir şey hatırlamadığını öne sürmüştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN