Otomobil hayalleriniz gerçek oluyor! Ziraat Bankası'ndan asrın kampanyası, birinci ve ikinci el araçlarda geçerli

Otomobil hayalleriniz gerçek oluyor! Ziraat Bankası'ndan asrın kampanyası, birinci ve ikinci el araçlarda geçerli

Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuru ile birlikte yeni kampanya açıklandı. Otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlara uygun şartlarda taşıt kredisi veriliyor. Son yıllarda yükselen enflasyon ve ekonomik sıkıntılar ile birlikte zorlaşan araç satın alımına büyük destek Ziraat Bankası'ndan geldi. Yeni kredi paket hayalleri olan tüketiciye ilaç niteliğinde oldu. Peki taşıt kredisi nasıl alınır? İşte tüm detaylar...

Ziraat Bankası'ndan dev kampanya!

Otomobil fiyatları her geçen gün artış göstermeye devam ediyor. Bugün alınmayan otomobil fiyatı ilerleyen günlerde daha fazla artıyor ve almak daha da zorlaşıyor. Bu kapsamda Ziraat Bankası tarafından büyük bir kampanya başlatıldı.

Küresel anlamda yaşanan olaylar ile birlikte inanılmaz fiyatlara yükselen otomobil fiyatları her geçen gün artmaya devam ediyor. Pandemi ile birlikte başlayan çip krizlerinin günümüzde halen etkileri görülüyor. Pandemi sonrasında patlak veren Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş dünya ekonomisine büyük bir darbe vurdu.

Yaşanan zorlu süreçte artan otomobil fiyatlarındaki artış hız kesmiyor. Otomobil hayali kuran vatandaşlar ise soluğu bankalarda alıyor. Ziraat Bankası tarafından duyurulan taşıt kredisi ile birlikte araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar başvuru yapmaya başladı. Sıfır veya ikinci el otomobiller için verilen taşıt kredisinin düşük faizle birlikte müşteriyi memnun etmesi planlanıyor.

75530.jpg

Sıfır ve ikinci el araçlarda taşıt kredisi!

Ziraat Bankası otomobil hayali kuran müşterilerine hem 5 yaşa kadar olan ikinci el hem de sıfır araç için taşıt kredisi kampanası başlattı. Kampanya kapsamında yer alan şartların karşılanması durumunda taşıt kredisine dair tüm destek müşteriye sunuluyor. Taşıt kredisi için verilen vade ise kredi miktarına bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Sıfır kilometre bir araç için fatura değerine bakılırken ikinci el araçlar için kasko değerine bakarak hesaplamaların yapıldığı biliniyor.

t25-taksitlerin-artirilmasi-d-818.webp

Vade ve kredilendirme oranları!

Değeri 400 bin lira ile 800 bin lira arasında yer alan otomobiller için en fazla yüzde 50 oranında kredilendirme yapılabiliyor. Başlatılan kampanyaya göre ise 36 aya kadar vade imkanı ile taşıt kredisinden faydalanabilirsiniz. Değeri 800 bin ile 1 milyon 200 bin arasında yer alan taşıtlar için ise yüzde 30 oranında kredilendirme ve 24 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Değeri 1 milyon 200 bin ile 2 milyon lira arasında değişiklik gösteren araçlar için ise yüzde 20 oranında kredilendirme ve 12 aya kadar vade sunuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN