Özel'den İmamoğlu'na tebrik: Cumhurbaşkanı ve 17 Bakana karşı seçim kazandı

Özel'den İmamoğlu'na tebrik: Cumhurbaşkanı ve 17 Bakana karşı seçim kazandı

Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Oy sayma işlemleri sürerken CHP Lideri Özel, Genel Merkez'de vatandaşlara seslendi. Özel, İBB Başkanı İmamoğlu ve ABB Başkanı Yavaş için "Başladığı yarışı rakibinin tam 2 kat farkla kazanan Mansur Başkanı, Bir Cumhurbaşkanı 17 Bakana karşı seçim kazanan Ekrem Başkanı tebrik ediyorum" dedi.

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına gitti. Oy verme işlemi doğudaki 32 ilde saat 16.00 itibarıyla, batıdaki 49 ilde ise saat 17.00 itibarıyla sona erdi. Oy sayma işlemleri sürerken CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Genel Merkezi'nde vatandaşlara seslendi.

Özel, "2019'da AK Parti'den büyükşehirleri devralıp, pandemi, yangın, sel ve depremde kendi illerinde bütün Türkiye'de hiçbirimizi mahçup etmeyen, oy veren kimseyi pişman etmeyen 5 kahraman belediye başkanımıza özel olarak teşekkür ediyorum." dedi.

Özel, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş için "Başladığı yarışı rakibinin tam 2 kat farkla kazanan Mansur Başkanı, Bir Cumhurbaşkanı 17 Bakana karşı seçim kazanan Ekrem Başkanı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

SEÇİM SONUÇLARINI ANKA'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

SEÇİM SONUÇLARINI AA'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

Özel'in açıklamaları şu şekilde:

Öncelikle sabahtan kalkıp çayı koyan, birazdan gelir diyen baba ocağının çorbasını kaynatan örgüt emekçilerimize, tüm örgütümüze yürekten teşekkür ediyorum. Genel merkezde çalışanlarımızda başlayarak CHP'nin tüm kademelerinde görev yapan, tüm emekçileri ve tüm gönüllüleri yürekten kutluyorum. Kadın kolları genel başkanımızın, gençlik kolları genel başkanımızın şahsında kadın ve gençlik kollarını tebrik ediyorum.

Aday adayı olma cesaretini gösteren, belediye meclisi üyesinden belde belediye başkan adayına, ilçe belediye başkan adaylarından il ve büyükşehir adaylarımıza kadar tüm aday adaylarını, aday gösterilmediği gün adaydan önce kalkanları, adaydan çok çalışanları, küsmeyeni, darılmayanı, Atatürk'ün partisinin ağırlığını taşıyan herkesi yürekten kutluyorum.

Tüm siyasi partilerin kazanan kaybeden tüm adaylarını yakasında bir parti rozeti olmadan arkasında bir parti olmadan aday olan bütün muhtar adaylarını ve kazanan muhtarlarımızı kutluyorum.

Ve CHP'nin üçü yanımda olan özellikle Ankara'da, İstanbul'da, Mersin'de, Adana'da ve Antalya'da geçen seçimlerde 2019'da AK Parti'den büyükşehirleri devralıp, pandemi, yangın, sel ve depremde kendi illerinde bütün Türkiye'de hiçbirimizi mahçup etmeyen, oy veren kimseyi pişman etmeyen 5 kahraman belediye başkanımıza özel olarak teşekkür ediyorum.

Başladığı yarışı rakibinin tam 2 kat farkla kazanan Mansur başkanı. Bir Cumhurbaşkanı 17 Bakana karşı seçim kazanan Ekrem Başkanı."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN