Parkta oturanlara ceza kesilmeye başlandı! e-Devlet'ten kontrol edin, 617 TL ödemeniz olabilir

Parkta oturanlara ceza kesilmeye başlandı! e-Devlet'ten kontrol edin, 617 TL ödemeniz olabilir

Parkta vakit geçiren baba-oğul, günler sonra tesadüfen e-Devlet'e girdiğinde parkta oturmaktan dolayı 600 TL para cezası kesildiğini görünce şoke oldu. Parkta oturan vatandaşlar, haklarında ceza kesilip kesilmediğini e-Devlet'ten girip öğrenebilir. İşte, park cezası sorgulama sayfası...

Bütçe açığını kapatmak için mevcut vergileri artıran ve yeni vergiler getiren hükümetin ekonomi politikası tartışılıyor. Parkta oturan baba-oğula Kabahatler Kanunu gereği idari para cezası kesildiği ortaya çıktı. İlginç ceza sonrası, hükümetin yeni gelir elde etmek için park vergisi mi getirdiği sorularına neden oldu.

park-cezasi-sorgulama-e-devlet-2.jpg

PARKTA OTURANLARA PARA CEZA VERİLDİ

Yeniçağ gazetesi yazarı Mustafa Faraç ve yüzde 40 zihinsel engelli çocuğu Uğur Faraç'a parkta oturdukları için para cezası kesildi.

Mustafa Faraç ve Uğur Faraç, haklarında yazılan cezayı e-Devlet'e girince öğrendi. 600 TL'lik cezadan sonra vatandaşlar, "Devlet bütçe açığını, parklarda oturanlara, hatta zihinsel engellilere ceza yazarak mı kapatmaya çalışıyor?" sorularını sorarak tepkilerini dile getirdi.

park-cezasi-sorgulama-e-devlet-1.jpg

E-DEVLET VERGİ-CEZA BORCU SORGULAMA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN