PCR testi sonucu olmayan yolcular otobüsten indirildi

PCR testi sonucu olmayan yolcular otobüsten indirildi

Aşı ve PCR testi zorunluluğuna dair alınan kararın bugün uygulanmaya başlamasıyla otogarlarda kaos hakim. Yapılan denetim sonucu aşısız ve test yaptırmamış olan yolcular, otobüslerden indirilince gerginlik yaşandı.

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda, koronavirüs önlemleri kapsamında bugün başlayan ve kaosa neden olan aşı ve PCR testi zorunluluğu denetimi yapıldı.

Bugün uygulamaya konulan kararla ilgili denetimlerde artırıldı. İstanbul Otogarı'nın çıkışında PCR testi denetimi yapan ekipler, aşısı veya PCR testi olmayan yolcuları otobüsten indirerek, test vermeleri için hastaneye yönlendirdi.

denetimmmmm.jpg

"ALINAN KARARDAN HABERİMİZ YOKTU"

Yapılan denetimlerde, ilk doz aşısını olan, henüz ikinci dozunu olmayan yolcular, alınan karardan habersiz olduklarını söylese de otobüsten inmek zorunda kaldı.

Otobüs şoförü Seyfettin Demir, "Uygulamadan memnunuz bu şekilde devamlı devam ederse biz de rahat oluruz. Aşı veya test olmayan otobüse binemeyecek. Yazıhane bilet kesiyor. Biz de kontrol ediyoruz. Onlardan habersiz almıyoruz" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN