Polis Akademisi KPSS şartsız personel alımları başladı! Kadrolar tek tek açıklandı! 2023 başvuru şartlarına göz atın

Polis Akademisi KPSS şartsız personel alımları başladı! Kadrolar tek tek açıklandı! 2023 başvuru şartlarına göz atın

Emniyet Genel Müdürlüğü, PMYO ve POMEM merkezlerine personel alımı yapacağını açıkladı. 75 kişilik kadro için istenen başvuru şartları merak edilirken başvuru için belirlenen kadro ve başvuru tarihi de en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte Polis Akademisi personel alımları hakkında merak edilen tüm detaylar…

Polis Akademisi Başkanlığı, POMEM ve PMYO kadrolarında alım yapılacağını açıkladı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilanlar kapsamında özel ve genel başvuru şartları da tek tek açıklandı. Başvurularım bizzat ya da posta yoluyla yapılacağı belirtirken belge ve son başvuru tarihi hakkında merak edilenler de araştırılmaya devam ediyor. Adaylardan KPSS şartı istenmezken alım yapılacak kadrolar merak konusu oldu. İşte Polis Akademisi personel alımları hakkında merak edilen tüm detaylar…

POLİS AKADEMİSİ PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Polis Akademisi personel alımları için düğmeye bastı. Polis Akademisi bünyesinde yapılacak alımların 18 Mart ve 13 Nisan 2023 tarihleri arasında yapılacağı belirtildi. Başvuru işlemlerinin mesai saatleri içerisinde yapılacağı belirtilirken Polis Akademisi Başkanlığı İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğü - Eymir Mah. 49. Sk. PK: 06834 Ankara/Gölbaşı adresine şahsen veya posta yoluyla başvuru yapılması gerektiği aktarıldı.

polis-akademisi.jpg
Eksik belge ya da son başvuru için 3 Nisan 2023 tarihi saat 17:00’den sonra yapılan başvuruların kabul edilmeyeceği belirtildi. Posta ile yapılacak müracaatlarda ise gönderinin kuruma ulaştığı tarih esas alınmaktadır. Bu kapsamda belirtilen süreden sonra kuruma ulaşan postalar da kabul edilmeyecek.


HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

Profesör unvanında (1), Doktor Öğretim Üyesi unvanında (1), Öğretim Görevlisi unvanında (59) ve Araştırma Görevlisi unvanında (14) öğretim elamanı alınacaktır.

polis-akademisi-1.jpg

PERSONEL ALIMI ŞARTLARI NELER?


Polis Akademisi personel alımları için başvuruda bulunacak kişiler başvuru şartlarını araştırıyor. Adaylardan özel başvuru şartları istenirken bunun yanı sıra genel başvuru şartları da istenmektedir. Adaylardan istenen genel başvuru şartları şu şekildedir:

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen şartların sağlanması,
  • Güvenlik soruşturmasında göreve engel olabilecek herhangi bir sorunun bulunmaması,
  • Erkek adayların askerlikle ilgisinin bulunmaması,
  • Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmeliği kapsamında belirtilen hükümler çerçevesinde müracaat ettiği unvan ile devlet memuru olmasına ve istihdam yerinde çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması ve bu durumun sağlık raporu ile belgelendirilmesi,
  • Araştırma görevlisi olarak başvuruda bulunacak kişilerin giriş sınavının yapıldığı yıl itibariyle Ocak ayının 1. günü olarak 35 yaşında doldurmamış olması gerekmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN