Prof. Dr. Erinç Yeldan dekanlık görevinden istifa etti

Prof. Dr. Erinç Yeldan dekanlık görevinden istifa etti

Mezun olduğu Boğaziçi Üniversitesine girişi yasaklanan Prof. Dr. Erinç Yeldan, Kadir Has Üniversitesindeki dekanlık görevinden istida etti.

Prof. Dr. Erinç Yeldan, Kadir Has Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanlığı görevinden istifa etti.

3 Aralık’ta mezunu olduğu Boğaziçi Üniversitesi kampüsüne alınmayan Yeldan , “Bu keyfi ve hukuk dışı uygulamanın tam da Boğaziçi Üniversitesinin Rektörlüğü'ne yakışır olduğunu söyleyebilirim. Ülkem adına utanıyorum” açıklamasını yapmıştı.

Yeldan’ın Boğaziçi Üniversitesi’ne alınmamasına öğrenciler, akademisyenler, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de tepki göstermişti.

T24'te yer alan habere göre; Yeldan'ın istifasına karşın Kadir Has Üniversitesi'nin internet sitesindeki akademik kadro bölümünde İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı olarak hala Prof. Dr. Erinç Yeldan görünüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN