Resmi Gazete'de bugün yayınlanan haberler neler?

Resmi Gazete'de bugün yayınlanan haberler neler?

Resmi Gazete'de bugün atama karaları yer aldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Tarım ve Orman Bakanlığı'nda yapılan atama kararlarının yanı sıra TFF'ye korsan yayın için erişim engeli yetkisi de Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte, 25.12.2021 Resmi Gazete kararları...

Bugünkü Resmi Gazete'de atama kararlarına yer verildi. Yayımlanan kararlara göre, bazı bakanlıklar ile kurumlara yeni atamalar yapıldı.

RESMİ GAZETE ATAMA KARARLARI (25.12.2021)

Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürü Muhammet Ecel görevinden alındı, yerine Eyyüp Karahan atandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda açık bulunan Yüksek Fen Kurulu Üyeliğine Meral Ertan Bulut getirildi.

Bitlis Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne Doğan Yorulmaz, Sinop Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne Salih Livaoğlu, Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne Bekir Çelen atandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda açık bulunan Spor Müşavirliğine Selçuk Çebi getirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı'nda açık bulunan Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne Murat İlikhan, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü'ne Burçkin Dal atandı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda açık bulunan Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne Osman Savaş getirildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nda açık bulunan Strateji Geliştirme Başkanlığı'na Volkan Koç atandı. Hakkari İl Tarım ve Orman Müdürü Vahap Şimşek görevden alındı.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkanlığı'na, Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Muhammed Adak getirildi.

BUGÜN RESMİ GAZETE'DE NE YAYIMLANDI?

İhaleyle satılan veya ücret karşılığı izlenen platformları yasadışı yollarla izleyenlere karşı yapılan düzenleme Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Buna göre; futbol müsabakalarına ilişkin yayınların internet ortamında hukuka aykırı olarak kullanıma sunulduğunun tespit edilmesi halinde, ihlalin gerçekleştiği yayın, kısım, bölüm ile ilgili olarak (URL ve benzeri şeklinde) erişimin engellenmesine Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu tarafından karar verilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN