Rockçı İmam bağımsız aday oldu

Rockçı İmam bağımsız aday oldu

'Rockçı İmam' olarak tanınan ve meslekten ihraç edilen Ahmet Muhsin Tüzer, bağımsız olarak Kaş Belediye Başkan adayı oldu. Tüzer "Adaylar baktım ve ani bir kararla aday oldum. Adaylığımı açıkladıktan sonra da insanlarından çok güzel tepkiler aldım. Belediye başkanı seçilirsem müziği bırakmayacağım" dedi.

Antalya'nın Kaş ilçesinde 'Rockçı İmam' olarak tanınan ve meslekten ihraç edilen Ahmet Muhsin Tüzer (47), bağımsız olarak Kaş Belediye Başkan adayı oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığınca meslekten ihraç edildikten sonra ilçede yaşamını devam ettiren Tüzer, esnafı ziyaret etti. Vatandaşlardan oy isteyen Tüzer, yaptığı açıklamada, yaklaşık 20 yıl diyanette imamlık yaptığını söyledi.
 
"ANİDEN ADAY OLDUM"

Geçen yıl Nisan ayında Kaş'ta verdiği konserin ardından iftiraya uğradığını savunan Tüzer, "Kendimi bildim bileli milletim devletim ve değerlerim için mücadele ettim. Ülkemin ve Kaş'ın tanıtımı bugüne kadar çok güzel yapıldı. Dinamik bir insanım insanların bana karşı bir teveccühü vardı. Adaylar baktım ve ani bir kararla aday oldum. Adaylığımı açıkladıktan sonra da insanlarından çok güzel tepkiler aldım." dedi.
 
19-02/12/1037164741.jpg

Tüzer, gücünü sevgiden aldığını özellikle geçlerin adaylığını desteklediğini ifade etti. Kaş sevdalısı bir insan olduğunu, gençlerin hayalleri ve projelerini hayata geçirmek istediğini belirten Tüzer, "Siyaset, politika beni küçültüyor. Beni içimdeki sonsuz Allah sevgisi yüceltiyor. Sevgi, gençler, ihtiyarlar, kadınlar engeliler meclisi oluşturacağız." diye konuştu.
 
"BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLİRSEM MÜZİĞİ BIRAKMAYACAĞIM"

Diğer parti adaylarının seçimle alakalı yaptığı çalışmalardan çok sosyal medyayı kullanacağını dile getiren Tüzer, şunları kaydetti:

"Belediye başkanı seçilirsem müziği bırakmayacağım. Bu tutku artarak devam edecek. Müzik konusunda da dünya çapında çok güzel eserlere imza atacağıma inanıyorum. Müzik yaşamının şu anda ana ekseninde duruyor. Bizim hareketimiz gönüllülerin hareketi olacak. Bölgedeki tüm insanlara hitap edeceğiz. Sevgimizle onların gönüllerine taht kuracağız ve burada sevgi devrimi olacak."

ANTALYA/AA
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN