Rüyada kar görmek ne anlama geliyor? Rüyada kar görmenin tabiri

Rüyada kar görmek ne anlama geliyor? Rüyada kar görmenin tabiri

Rüyada kar görmek genellikle iyi olaylara işaret ediyor. Rüyada kar görmek, hastalıklardan kurtulmaya ya da iyi bir haber almaya yoruluyor. Öte yandan rüya tabirlerinde rüyanın yazın ya da kışın ne zaman görüldüğü konusu da önemli. Tüm bu bilgiler karar.com’da…

Rüyada kar görmek, rüya tabirleri arasında en çok aranan konulardan biri. Genel olarak iyi olaylara yorulsa da karın nasıl görüldüğüne ve görüldüğü mevsime bağlı olarak farklı yorumlanabiliyor. Peki rüyada kar görmek ne anlama geliyor? İşte tüm bilgiler…

RÜYADA KAR GÖRMEK

Rüyada kar görmek, iyi bir olay olacağına ve hastalıklardan kurtulmaya işaret ediyor. Rüyanın kış mevsiminde görülmesi iyi olayların yaşanılacağına ya da kişinin düşmanlarından kurtulacağı anlamına geliyor. Ancak yaz mevsiminde kar yağdığını görmek iyi olarak yorumlanmıyor. Yazın kar yağdığını görmek, bir yakının hasta olmasına, önceden planlanan bir projenin iptal olacağına işaret ediyor. Rüyada yerdeki karların eridiğini görmek maddi ve manevi zarara uğramak anlamına gelir.

Rüyada kardan adam görmek iş hayatınızda biri hakkında yalan söylemeye mecbur bırakılmaya yoruluyor. Rüyada karda kayak yapmak ise kişinin korkularından yavaş yavaş gelmeye başladığı anlamına gelir. Kartopu oynadığını görmek yakın arkadaşlarınızla rekabete gireceğiniz şeklinde yorumlanır. Rüyada kar fırtınası görmek ise olumsuz durumların yaşanmasına işaret eder.

19-10/31/karpngg.png

KAR KÜREMEK

Rüyada kar kürediğini görmek kötülüklerden arınmaya, yaşantıyı yenilemeye işaret eder. Kar kürediğini gören kişi hayatını değiştirmek için acele ediyordur. Rüyada kar küreme aracı görmek ise bir arkadaşınızın size ihtiyacı olduğu anlamına gelir. Rüyada kar süpürdüğünü görmek geçirilen sıkıntılı günlerin geçmesi için çaba gösterdiğinize ve böylelikle bu dönemi atlatacağınıza işaret eder.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

KAR YEMEK

Rüyada kar yemek görülen mevsime göre farklı anlamlarda yorumlanır. Eğer gerçek hayatta mevsim yaz ise kötü olayların yaşanacağına işaret eder. Rüya kış ayında görülüyorsa kişinin sevineceği bir olay yaşayacağı anlamına gelir.

KARDA YÜRÜMEK

Rüyada karın altından veya üstünden yürümek farklı şekillerde yorumlanır. Rüyada karın altından yürümek özel hayatınızla ilgili bir sorun yaşayacağınıza işaret eder. Kar üstünde yürümek ise kişinin hayallerine ulaşabilmesi için aşılması gereken engellerin yakın bir zamanda aşılacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına yorulur.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN