Rüyada ölüm görmek ne anlama geliyor?

Rüyada ölüm görmek ne anlama geliyor?

Rüyada ölü görmek ya da bir yakının öldüğüne şahitlik etmek birden fazla manada yorumlanmaktadır. Rüya yorumcuları ise; kişinin rüyasının çözümlenmesi için; rüyada yer alan simgelerin ve sembollerin dikkate alınması gerektiğini söylüyor. Rüyada ölümü görmek, yakınının öldüğünü görmek ya da kişinin kendisinin öldüğü görmesine ilişkin detaylar haberimizde…

Pek çok kişinin merak ettiği konuların başında ‘’Rüyada ölümü görmek ne anlama geliyor?’’ sorusu geliyor. Uzmanlar; rüyada yer alan simgelerin önemine işaret ederken, bu sorunun cevabı birden fazla şekilde yorumlandığını söylüyor. Rüyada öldüğünü görmek ya da rüyada yakınının öldüğü görmenin ne manalara geldiği konuları karar.com'da…

RÜYADA ÖLÜM GÖRMEK

Rüyada ölüm görmek konusu birden fazla şekilde yorumlanabilmekle beraber daha çok iki şekilde izah edilmiştir. Birincisi; ölüsü görülen kimsenin ömrünün uzayacağına işaret ederken, ikincisi ise; rüyada ölen kişinin ahlakının bozulacağı şeklinde yorumlanıyor. Yinede bu yorumlar kişinin içinde bulunduğu süreçten kaynaklı olarak, farklı izahetlerle de açıklanabilmekte. Rüyayı gören kişinin bilinç altında sürekli düşündüğü olaylar da rüyanın yorumlanmasında etkili.

19-10/28/lum2.png

RÜYADA YAKININ ÖLDÜĞÜNÜ GÖRMEK

Rüyada kişinin ailesinden bir ferdinin öldüğüne şahitlik etmesi ilk olarak akıllara kötü yorumlamalar getirse de aslında öyle olduğu pek söylenemez. Aksine rüya yorumcuları; aileden gelecek müjdeli bir habere işaret olduğunu söylüyor. Rüyayı gören kişi eğer bekar ise; hayırlı bir kısmetle karşılacağı ya da aileden evli olan birinin çocuk sahibi olabileceği şeklinde yorumlanmaktadır.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

RÜYADA ÖLDÜĞÜNÜ GÖRMEK

Şahsın rüyada kendisinin öldüğünü görmesi; birden fazla şekilde yorumlanıyor. Kimi tabirciler tarafından kişinin yanlış yolda olduğunu ve sıkıntılı günler geçireceğini söylerken, kimi psikologlar tarafından ise; kişinin tövbe ettiğine, yapmış olduğu hatalardan döneceğine ve pişmanlık duyduğu şeklinde izah ediliyor. Genel anlamda yeni bir başlangıç olarak da ifade edilmektedir.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN