Saadet Partisi'nde görevden alma

Saadet Partisi'nde görevden alma

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun bir televizyon programında "Erdemli'deki bir arkadaş İsrail'e domates ihraç ediyormuş. Bizim parti üyesi. Arkadaşlar hemen görevden aldı" açıklaması yaptı.

Saadet Partisi'nin Mersin Erdemli İlçe Başkanı Nurbaki Şahin, şirketinin İsrail'e domates ihraç etmesi sebebiyle görevden alındı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu görevden almayla ilgili bir televizyon programında açıklama yaptı.

Karamollaoğlu açıklamasında, "Erdemli'deki bir arkadaş domates ihraç ediyormuş. Bizim parti üyesi. Hemen arkadaşlar görevden aldı. Yani iyi niyetle değildir. Savaş olduğu takdirde sizin insanlarınızı öldürmeye kalksalar bu giden malzemelerle 'Siz efendim bu apayrı bir iş, ticaretle savaşı niye karıştırıyorsunuz' diyebilir misiniz. Bizim insanımız, bizim canımız kıymetliyse orada öldürülen bizim insanların canı da bizim için o kadar kıymetli. Biz buna rıza gösteremeyiz" ifadelerini kullandı.

Görevden alma kararını Saadet Partisi Mersin İl Başkanı Mehmet Polat da kişisel sosyal medyadan duyurdu. Polat açıklamasında, ”Gördüğümüz lüzum üzerine Erdemli İlçe Başkanımız Nurbaki Şahin ilçe başkanlığı görevinden alınmıştır” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN