Saadet Partisi'nden Özgür Özel'e teşekkür ziyareti

Saadet Partisi'nden Özgür Özel'e teşekkür ziyareti

Saadet Partisi heyeti, CHP Lideri Özel'i makamında ziyaret ederek, Bitmez’in hayatını kaybetmesinin ardından CHP'li Kasap'ın grup yeter sayısı için partilerine geçmesi nedeniyle teşekkür etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel; Saadet Partisi Grup Başkanvekili Bülent Kaya, Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın ve CHP’den Saadet Partisi’ne geçen Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap’tan oluşan Saadet Partisi heyetini CHP Genel Merkezi’ndeki makamında kabul etti.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez'in vefat etmesinin ardından CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Meclis'te grup yeter sayısını sağlayabilmek için Saadet Partisi’ne geçti.

Partiden yapılan açıklamaya göre; Kaya, Hasan Bitmez’in vefatının ardından, Kasap’ın partilerine geçmesi nedeniyle Genel Başkan Özel’e teşekkürlerini ve memnuniyetlerini iletti.

Kaya, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun selamlarını da Özel’e aktardı. Özel, TBMM Genel Kurulu’nda bir milletvekilinin vefatın ardından bir parti grubunun düşmesinden en çok iktidar partisinin rahatsız olması gerektiğini belirtti. Özel, siyasi partilerin söz hakkına saygılı olduklarını, demokrasiyi savunmaya devam edeceklerini söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN