Saadet Partisi'nden Nureddin Nebati'ye 'Gözlerime bakar mısınız?' tepkisi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, TRT'de katıldığı canlı yayında yeni sistemdeki rakamlara ilişkin soruya ilginç bir yanıt verdi. "Gözlerime bakar mısınız? Ne görüyorsunuz?" diye soran Nebati'ye sunucunun yanıtı "ekonomi rakam işidir" olurken, Nebati'nin sunucuya verdiği 'Ekonomi rakam işi, temenni, güven, istikrar, beklenti, gözlerdeki ışıltıdır.' cevabına Saadet Partisi tepki gösterdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin, TRT ekranlarında 'Gözlerime bakar mısınız? Ne görüyorsunuz? Ekonomi gözlerdeki ışıltıdır' açıklaması sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu görüntülere Saadet Partisi ve Genel Başkan Temel Karamollaoğlu Twitter'dan yayınladıkları video ile tepki gösterdi.

"ÖYLE BİR DÜZEN KURDUNUZ Kİ..."

Saadet Partisi Twitter'dan yaptığı paylaşımda, 'Göz var, izan var, ışıltı yok!' mesajıyla tepki gösterirken aynı görüntüleri paylaşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Öyle bir düzen kurdunuz ki ışıltı sizin, kaygı vatandaşın gözlerine kaldı!" tepkisini gösterdi.

.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN