Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi uçakla Rize'ye götürüldü

Sunucu Ece Erken'le evli olan 2 çocuk babası avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Bakırköy'de bir restoranda uğradığı saldırıda hayatını kaybetmesi Türkiye'nin gündemine oturdu. Yazıcıoğlu'nun arabuluculuk yaparken çıkan tartışmada hayatını kaybettiği öğrenildi. Yazıcıoğlu'nun cenazesi uçakla Rize'ye gönderildi.

Bakırköy'de bir restoranda uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi Rize'ye gönderildi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi Adli Tıp Kurumu'dan ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu tarafından alınarak İstanbul Havalimanı Kargo Terminali'ne getirildi. Mahmutyazıcıoğlu' nun cenazesi Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle saat 22.45'te Trabzon'a gönderildi. Buradan karayoluyla Rize'ye götürülecek Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi yarın toprağa verilecek.

ARABULUCULUK CİNAYETLE BİTTİ

Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, kendisine ait balıkçıda yemek yerken uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Mahmutyazıcıoğlu’nun alacak verecek meselesinde arabuluculuk yaptığı belirtildi. Cinayete ilişkin 2 kişi gözaltına alındı, 4 kişinin ise arandığı bildirildi.

İstanbul’un Bakırköy ilçesinde bulunan bir balıkçıda yemek yiyen Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu (42), gece saatlerinde uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi, yanında bulunan şoförü ise yaralandı. Beşiktaş’ın eski başkanı Fikret Orman’ın da saldırıdan birkaç saat önce aynı mekânda olduğu ve Mahmutyazıcıoğlu ile toplantı yaptığı kaydedildi.

MASADA TARTIŞMA ÇIKTI

İddiaya göre, 4 kişi, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile görüşmek için restorana geldi. 4 şüpheliden 2’si restoranın arka tarafında bulunan masada Mahmutyazıcıoğlu ile görüşmeye başladı. Görüşme sırasında tartışma çıkmasıyla 2 saldırgan önce masada 2 el ateş etti. Ardından restoran dışından da 2 el daha ateş ederek bekleyen diğer 2 kişiyle olay yerinden uzaklaştı. Polis, geniş çaplı soruşturma başlattı. İstanbul Emniyeti’nden yapılan açıklamada, olayla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığı, 4 şüphelinin yakalama çalışmalarının sürdüğü belirtilirken cinayetin tek bir silah kullanılarak işlendiği ifade edildi.

KUDBETTİN KAYA DA AYNI RESTORANDA ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun alacak verecek meselesinde arabuluculuk yaptığı kaydedildi. Beşiktaş Kulübü, cinayetin ardından resmi bir açıklama yaptı. Açıklamada “Eski Yönetim Kurulu Üyelerimizden Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz” denildi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile birlikte spor camiasından çok sayıda başsağlığı mesajı geldi. Öte yandan, Mahmutyazıcıoğlu’nun saldırıya uğradığı restoranın ortağı olduğu bildirildi. Aynı restoranda 2017 yılında da avukat Kudbettin Kaya öldürülmüştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN