Sağlık Bakanı'ndan hemşireye darp olayında tutuklama kararı açıklaması

Sağlık Bakanı'ndan hemşireye darp olayında tutuklama kararı açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde hamile hemşireyi darbeden 2 kişinin tutuklanmasının ardından "Üzüntümüzü telafi etmese de bu gelişmeyi camiamız ve kamu vicdanı adına memnuniyetle karşılıyoruz" dedi.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde hamile hemşire 4 kişi saldırmıştı. Olayın ardından gözaltına alınan zanlılar serbest bırakılmıştı. Daha sonra yeniden gözaltına alınan zanlılardan 2 kişi tutuklanmıştı. Bu gelişmenin ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklama yaptı.

"ÜZÜNTÜMÜZÜ TELAFİ ETMİYOR"

Bakan Koca, "Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde hamile bir hemşiremizi darbeden 4 kişiden 2’si Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla yeniden gözaltına alınmış, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmiştir. Üzüntümüzü telafi etmese de bu gelişmeyi camiamız ve kamu vicdanı adına memnuniyetle karşılıyoruz. Beklentimiz, sağlık çalışanlarına yönelik bütün suçların yıldırıcı ve hukukun gücünü tam olarak gösteren cezalarla cezalandırılmasıdır" şeklinde mesaj gönderdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN